HCL.HR

Respawn radi na novoj igri koja nije Titanfall 2

Zoran Žalac 20.12.2014.   •   0 komentara


Potvrda o nastavku ovogodišnjeg Titanfalla došla je paralelno s njegovim izlaskom, no po riječima osnivača studija Vincea Zampelle to nije jedina igra koju Respawn Entertainment trenutno razvija.

Premda definitivno nije opravdao baš svačija očekivanja, ovogodišnji shooter Titanfall bio je komercijalno uspješan, za Electronic Arts toliko da su odmah po izdavanju osigurali i prava na nezaobilazni nastavak. Nije stoga nikakva tajna da je Titanfall 2 već u razvoju, ni to da bi mogao biti multiplatform naslov (za razliku od originala koji je bio samo PC/Xbox igra).

Međutim, razvojni tim Respawn Entertainment ipak ima nešto tajnovito, a to je čini se – sasvim nova igra nevezana za Titanfall univerzum. Potvrdio je to osnivač studija Vince Zampella rekavši kako je tim podijeljen na dvije grupe. Prva očito radi na nastavku Titanfalla, dok druga istražuje mogućnosti zasad nenajavljenog naslova koji za sad nije izrastao u konkretnu ideju.

Na njemu inače radi dugogodišnji developer God of War igara Stig Asmussen kojega je Rewspawn angažirao ranije ove godine. Prijašnje izjave iz Respawna upućivale su na to da bi Asmussen trebao biti zadužen za planiranje širenja studija van okvira Titanfalla. U tom kontekstu spominjane su free-to-play i mobilne igre, pa je lako moguće da drugi tim u Respawnu radi na nečemu te vrste.

U bilo kojem slučaju, proći će još neko vrijeme dok to ne doznamo jer studio za 2015. godine ne planira nikakve najave ni objave već se u potpunosti namjerava posvetiti razvoju projekata na kojima trenutno rade.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?