HCL.HR

Richard Morgan radi na Crysis 2 scenariju

Zoran Žalac 12.04.2010.   •   5 komentara


Richard Morgan, poznati britanski pisac SF romana, potvrđen je kao glavni scenarist za nadolazeći Crysis 2.

Richard Morgan, poznati britanski pisac SF romana, potvrđen je kao glavni scenarist za nadolazeći Crysis 2. Zanimljiva je to stvar jer je upravo priča prvog Crysisa bila predmet mnogih kritika, pa će svakako biti interesantno vidjeti kako će i u kojoj mjeri Morgan doprinijeti kvaliteti nove Crytekove igre. Sam pisac nije htio ulaziti u konkretne detalje priče, već se radije osvrnuo na radnje dvaju najpopularnijih FPS serijala u ovome trenutku – Modern Warfare te Halo. Po njegovim riječima, MW2 bio je golemo i besmisleno nazadovanje na polju priče, a fabula Haloa je jednostavnim rječnikom sranje prepuno tipičnih likova bez prave emocionalne karakterizacije. Nije da se ne bismo mogli složiti s time, no dobro znamo da je najlakše kritizirati druge. Stoga se nadamo da Morgan s Crysisom 2 ima valjan argument kojim će potvrditi svoju vještinu komponiranja zanimljive priče. A da je na dobrom putu, može se naslutiti iz zadnjeg Crysis 2 trailera, koji možete pogledati pod opširnije.

Komentari (5)

  • supa

    12.04.2010 - 12:16

    trailer ne govori bas nesto puno…hmmm cudan je na neki nacin

  • Mansky Hunt

    12.04.2010 - 13:38

    Možda bi priča i mogla biti zanimljiva,ali mislim da će gameplay podbaciti.Nikako da se postavi točka na i,pa da se uskladi ravnoteža između priče i gameplaya.Uvijek je,ili priča super,a gameplay totalno sjeban,ili gameplay odličan,a priče ili nema,ili je preloša.Heh.

  • Deadwalker

    12.04.2010 - 14:43

    Pa sve u svemu, lijepa vijest. Prica u jedinici je bila na razini trecerazrednih americkih akcica pa nekakva poboljsanja na tom podrucju nisu na odmet…

  • [proGABBEing] Ixy

    12.04.2010 - 16:27

    Opa. Ugodno iznenađenje. Jedinica je bila zapravo vrlo dobar FPS. Zabavno, raznoliko, tehnički ispred svih, pa čak i donekle inovativna (Nano Suit). Uza sve to, nije ni forsirala neki veliki sandbox pristup.

    Sad će još dodati dobru priču na sve to?

    Prodano!

  • AIRGUNS FREAK

    13.04.2010 - 20:25

    Da dobro reče priča u MW i HALO-u je sranje stoga od njega možemo očekivati u CRYSIS- 2 priču na tragu Krležinih Glembajeva,elemenata Kafkinih bisera Proces&Preobrazba,a zadnji dio igre če naginjati Uliksu od Jamesa Joycea

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?