HCL.HR

Ako ste pravi bajker, u ovom natječaju možete osvojiti posjet tvornici Ducatija

Zoran Žalac 08.08.2018.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Tvorci igre Ride 3 organizirali su zanimljivu promociju u sklopu koje svim ljubiteljima motociklizma daju priliku da osvoje putovanje u Bolonju i posjet postrojenjima tvrtke Ducati.

Što za vas znači biti bajker? Pitanje je to na koje vam odgovor može osvojiti vrijedno putovanje u Italiju i posjet tvornici poznatog proizvođača Ducati. Naime, proizvođač igre Ride 3 ovih je dana pokrenuo natječaj na kojemu ljubitelji motociklizma mogu osvojiti iskustvo za pamćenje, odnosno posjet postrojenjima i muzeju tvrtke Ducati.

Prva nagrada na ovom natječaju uključuje plaćeni put u Bolonju za dvije osobe, jedno noćenje (također plaćeno), posjet Ducati muzeju i tvornici (oboje u pratnji vodiča) te kopiju igre Ride 3.

Druga nagrada na natječaju je tehnička torba Ogio – Ducati te kopija spomenute igre, a treća nagrada je dvoranska torga Ducati te kopija spomenute igre.

Da biste sudjelovali u ovom natječaju treba vam prije svega profil na Instagramu. S njime morate popratiti stranicu @RideVideogame, a zatim na njoj napisati komentar s odgovorom na pitanje: što za vas znači biti bajker? Dakako, primaju se samo komentari/odgovori napisani na engleskom jeziku.

Natječaj će trajati sve do 05. 11. ove godine, a pobjednici će biti otkriveni 30. 11. Žiri će među pristiglim komentarima tražiti originalan, zabavan i promišljen odgovor, pa ako imate takav – sretno vam bilo.

Komentari (2)

  • phoda2

    08.08.2018 - 14:08

    aa baš su se pretrgli, pa mogli su kao prvu nagradu i dodjeliti jedan Ducati.

    kaže Škot svom sinu…. sine ako budeš dobar voditi ću te da gledaš kako druga djeca jedu sladoled

    • Apocalypse4987

      @phoda2, 10.08.2018 - 21:14

      pa pošteno, ulažeš 2 minute svoga vremena, ne moraš ništa ni kupit, posjet bologni i tvornici zvući zanimljivo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?