HCL.HR

Samurajska igra Rise of the Ronin imat će zadatak traženja skrivenih mačaka

Zoran Žalac 08.02.2024.   •   7 komentara


Iako smo i prošlog tjedna imali demonstraciju nadolazeće igre Rise of the Ronin, Team Ninja očito smatra kako to nije bila dovoljno detaljna reklama za igru.

Razvojni studio Team Ninja podijelio je još detalja o svojoj nadolazećoj igri Rise of the Ronin. Iako smo dosta toga znali i od ranije, plus to što je igra prikazivana već dvaput u zadnja dva mjeseca, ekipa želi transparentno predstaviti svoju prvu igru u otvorenom svijetu. Sad su tako pojasnili aktivnosti u igri, između ostalog.

Kao u brojnim drugim igrama otvorenog tipa, i ovdje će biti brzog putovanja. Ipak, ono će se u stilu Witchera 3 odvijati po zacrtanim točkama u obliku zastava. Na tim točkama također će se moći upravljati suborcima, opremom i resursima, a po potrebi skočiti i u mrežni multiplayer.

Igra će imati miks režiranih i nasumičnih misija. Somo misije bit će vezane uz likove te će se pojavljivati kad imate određeni predmet ili dovoljno razvijen odnos s nekim likom. Preordained Fate tip događaja bit će nasumičan i vezan za lokaciju na kojoj se igrač nalazi. Od sporednih aktivnosti bit će tu streljaštva na konju, raznog treniranja i skupljanja mačaka po neočekivanim mjestima – pretpostavljamo mačaka u obliku kipića.

Komentari (7)

  • zvoninjo

    08.02.2024 - 19:37

    Mic mic mic

  • MAJSTOR RINGO

    09.02.2024 - 09:14

    Ghost of Tshushima sa Alli Expressa!!!

  • SanKa

    09.02.2024 - 10:21

    znaci ko maženje lisica u ghost of tsushima..bio sam nabrijan na ovu igru ali zasto izgleda tako lose ? pa ovo je ps4 era grafika at best

    • DjokaBA

      @SanKa, 09.02.2024 - 10:55

      Rane PS4 igre.

  • Daky_13

    09.02.2024 - 10:57

    Ma možete vi da je reklamirate svaki dan džaba je.Raspad u najavi

  • stajaznam

    09.02.2024 - 12:49

    Ma samo da okršaj bude dobro odrađen, grafika nije najvažnija. Bez uvrede, vi gore kao da imate hrpu naslova za igrati. Osobno ne mogu nać ps5 naslov koji bih odigrao

  • IgorBiH

    09.02.2024 - 14:32

    Bio sam uzbuđen za ovo prije prezentacije jer sam veliki Nioh fanboy ali sam otišao poprilično pokisnut. Dvije stvari. Prvo, grafika je neprihvatljiva za ’24. I to kaže neko ko nije opsjednut sa njom niti sam ikad bio. Ali kad ti nešto bode oči iako ti to i nije fokus onda znaš da si zabrljao. Ali me ne čudi jer im je i ona zadnja, kineska igra imala lošu grafu. Ja sam im čak i napisao u tzv. knjizi žalbi po izlasku demoa da im to nikako ne valja ali očigledno zabadava. Drugo, ona kuka kojom se lansiraš u visinu…jako, jako, jako loša odluka. Ubiše se pričajući kako je igra autentično smještena u historijski kontekst sredine 19. st. i onda u prvim sekundama vidiš tu betmen nakaradu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?