HCL.HR

Rise of the Triad update rješava bugove i dodaje nove multiplayer mape

ToxarE 17.09.2013.   •   0 komentara


Rise of the Triad, manjkava prerada igre iz 1994. godine, dobila je prvu veliku nadogradnju koja popravlja preko 200 bugova, poboljšava ukupno iskustvo igranja te dodaje nove mape za multiplayer segment.

Iako je Rise of the Triad proizvođaču Interceptor Entertainmentu i izdavaču Apogee Softwareu donijela profit već u prvom tjednu od izlaska igre, nisu svi koji su igru kupili ostali zadovoljni s onime što je prezentirala. Nakon što smo kroz igru prošli uzduž i poprijeko, u recenziji nismo imali pretjerane riječi hvale za ovaj remake originalne igre iz 1994. godine. Razlozi su bili razni, ali većinu propusta i grešaka kod ove pucačine old-school štiha popravlja prvi veliki update koji je nastao nakon slušanja kritika i preporuka fanova.

Taj update igru stavlja u verziju 1.1, a značajnije stvari koje donosi su popravci preko 200 bugova što donosi poboljšanje ukupnog dojma igre, a tu su i nove multiplayer mape. Što je sve novo zorno će vam prikazati trailer, posebno napravljen da poprati izlazak ove nadogradnje.

Ako ste razmišljali o nabavci Rise of the Triada, a obeshrabrile su vas riječi kritike i razočaranih fanova, možda je upravo sad vrijeme da ipak nabavite ovaj naslov i uživate u zbilja kvalitetnom old-school napucavanju kao srži ove igre.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?