HCL.HR

Road Redemption ušao u alphu, donatori dobivaju pristup igri

Stjepan Fikter 11.04.2014.   •   3 komentara


Spiritualni nasljednik Road Rasha ušao je u alpha fazu razvoja pa svi koji su podržali alpha rang na Kickstarteru mogu isprobati vožnju motora i istovremenu borbu s drugim vozačima.

Studio Dark Seas Games dogurao je do alpha verzije Road Redemptiona, spiritualnog nasljednika Road Rasha koji bi trebao u kolovozu ove godine izaći za PC te nešto kasnije za Wii U. Igra je zahvaljujući Kickstarteru uspjela u prikupljanju financija za razvoj, a svi koji žele isprobati ranu verziju mogu ili nadograditi svoj rang na Kickstarteru ako već nemaju onaj koji omogućava pristup alpha verziji ili mogu kupiti igru putem službene stranice.

Developeri kažu kako će Road Redemption predstavit najbolje kontrole za borbu na motorima, lude sudare, okoliš koji se može uništavati, ragdoll fiziku te online multiplayer uz mogućnost split-screena. Tu će se naravno još naći i različiti modovi igranja, hladna i vatrena oružja te različite vrste motora.

Treba napomenuti da je alpha verzija samo mali dio onoga što će se naći u završnoj verziji odnosno da predstavlja tek pet posto sadržaja. Isto tako, ova verzija trenutačno je igriva samo putem Xbox 360 kontrolera dok će podrška za tipkovnicu i miš doći uskoro.

Komentari (3)

  • l)oolvl

    11.04.2014 - 13:54

    road rash je bila ludnica od igre, baš mi je drago da se netko ovoga sjetio 😀

  • PugynhoAlmeira

    11.04.2014 - 14:07

    malo prelagano padaju sa motora dok ovaj u dodirima sa autom uopce ne pada 🙂

  • BerkutOPz

    11.04.2014 - 14:11

    jooj to sam na onoj seginoj konzoli igro , ta igra tada je bila nesto!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?