HCL.HR

Rocksteady razvija prequel Batman igara

Zoran Žalac 11.07.2012.   •   4 komentara


Rocksteady Studios navodno radi na još jednoj Batman igri, ali ovoga puta na prequelu Arkham serijala koji bi trebao donijeti novi vizualni stil omiljenom nam šišmišu.

Američki magazin Variety izvještava kako Warner Bros. namjerava popularizirati DC-ev Justice League kako bi pratio uspjeh Marvelovih Avengersa, a to planira napraviti širokim spektrom medija i proizvoda, među kojima se spominje i nova igra Rocksteady Studiosa, tima zaslužnog za fenomenalne Batman: Arkham Asylum i Batman: Arkham City naslove.

Variety tvrdi kako Rocksteady trenutno razvija prethodnik, odnosno prequel Arkham serijala, koji će prikazati Batmanov prvi susret s Jokerom, smješten u vrijeme kada je osnovan Justice League. Po njihovim saznanjima, igru će obilježiti „visoko stilizirani“ novi izgled igre koji inspiraciju vuče iz srebrnog doba DC stripova iz 1950. godine. Igra se navodno očekuje najranije 2014. godine, što bi značilo – na idućoj generaciji konzola.

Warner Bros. i Rocksteady nisu potvrdili ni opovrgnuli ove informacije, pa ih ipak uzmite sa zadrškom.

Komentari (4)

  • terminator

    11.07.2012 - 18:55

    Evo neka im je stvarno sa srećom.Pa zna se da je Rocksteady Studios studio pun kraljeva sposobnih napraviti jednu pravu hit igru napravljena po super herojima to se odnosi na batmana.Samo se nadam da će napraviti neku Superman igru i to bi bilo onda stvarno odlično.

  • Shazaam

    13.07.2012 - 15:28

    Kad sam govorio svima da ce biti 100% prequel zato sto su ubili Jokera, svi su mi "srali" o nekom Batman: Gotham City, Scarecrow i Hush-u. Rocksteady se nikada nemoze provaliti, uvijek iznenađuju i lažu dok igra ne izađe.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?