HCL.HR

Ružna post-apokalipsa Wastelanda 2 dobiva vizualnu nadogradnju

Zoran Žalac 02.03.2015.   •   1 komentara


Prošlogodišnji RPG naslov Wasteland 2 osim ispravaka i ažuriranja ove godine dobit će i grafičku nadogradnju. Naime, igra će uskoro s prethodne verzije Unity pokretača prijeći na aktualni Unity 5.

Wasteland 2 izašao je prošle godine – u tzv. punoj verziji nakon što je neko vrijeme testiran kroz Early Access program. Međutim, rad na igri tu nije stao, a nedavne vijesti daju nam do znanja da neće ni stati još neko vrijeme. Naime, razvojni tim InExile Entertainment u planu ima prebaciti igru na novi Unity 5 pokretač.

Wasteland 2 koristi Unity verzije 4.5 tako da ta tranzicija nije toliko zahtjevna, a igri će donijeti grafički skok s boljim sjenčanjem objekata, detaljnijim likovima itd. Osim toga, Unity 5 donosi alate za modificiranje koji su ranije bili rezervirani za plaćenu Pro inačicu pokretača, što znači da će modderi imati veći pristup stvaranju i modificiranju sadržaja unutar igre bez da za to išta moraju platiti.

Nije rečeno kada bi vizualna nadogradnja trebala biti dostupna. Umjesto toga, u inXileu navode kako uz nju možemo očekivati i neke nove elemente koji će modificirati sam gameplay. No o svemu tome čut ćemo u skorijoj budućnosti.

Komentari (1)

  • toljaga

    03.03.2015 - 13:28

    Grafici ionako nije ništa nedostajalo. Bolje da su sredili imbecilni kut kamere

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!