HCL.HR

S novom nadogradnjom stigao konvoj multiplayer u American Truck Simulator

Stjepan Fikter 13.07.2021.   •   1 komentara


Glavni novitet verzije 1.41 odnosi se na mogućnost zajedničke vožnje vas i još sedam prijatelja unutar multiplayer okruženja uz još neke dodatne stvari.

Ljubitelji prijevoza tereta kamionima po Americi sada mogu voziti u zajedničkoj koloni zahvaljujući multiplayer modu. Budući da je ovo još rana verzija konvoja, samo osam kamiondžija može sudjelovati u zajedničkoj sesiji s time kako će se u budućnosti taj broj povećati.

Konvoj multiplayer u American Truck Simulatoru omogućava igračima osim zajedničke vožnje, uzimanje istih prijevoznih ugovora od iste kompanije do iste destinacije. Ima smisla ako je konvoj u pitanju. Tako će igračima biti sinkroniziran promet, vrijeme te kamioni, a moći će se komunicirati putem radija ili tekstualno.

Treba i napomenuti kako igranje s modovima trenutačno nije omogućeno u multiplayer okruženju, a ima i drugih problema koje će se riješiti poput nestajanja svih vozila kada igrač izađe iz sesije. Također, sada je dodana i mogućnost vraćanja snimljene datoteke na prethodnu verziju ako bude problema s napretkom tijekom zajedničke vožnje.

Od drugih noviteta koje su stigle s 1.41 verzijom su i promijene u Kaliforniji. Osim izmjene cesta, dodane su i poljoprivredne stanice na kojima će se provjeravati teret te imamo li potrebne dozvole prije ulaska u državu. Uz to, dodan je i photo mod pa svi koji se žele hvaliti sa svojim kamionima imat će prilike uz hrpu opcija napraviti najbolje slike svojih pila.

Komentari (1)

  • Strahinja Radonjic

    13.07.2021 - 19:46

    Svaka čast SCS što je ubacio ovo. *Napokon ubacio MP hoću reći al’ dobro. Pretpostavljam da je plan dugoročno napraviti baš pravi MP mod, jel to znači kraj za TruckersMP? Inače nikad mi nije ni bilo jasno kako TruckersMP uopšte sme postojati, još jedan dokaz da ie SCS jedan od najboljih developer studija, nikad se nisu bunili na njihov MP mod i to što praktično drže monopol jel tako? Drugih modova za ETS2/ATS MP ne postoje ako se ne varam.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?