HCL.HR

Sackboy: A Big Adventure šalje igrače na sprint pred hrpom zamki

Zoran Žalac 13.06.2020.   •   2 komentara


LittleBigPlanet 4 nije u planu, ali simpatični Sackboy i njegova ekipa vraćaju se u zasebnoj igri zvanoj Sackboy: A Big Adventure.

Neki su na Sonyjevoj prezentaciji za PlayStation 5 očekivali vidjeti Crasha ili Spyra, ali njih je preduhitrio drugi poznati lik – Sackboy. Junak LittleBigPlaneta dobit će svoju veliku avanturu u igri koja se doslovno zove Sackboy: A Big Adventure.

Na ovoj ekskluzivi za PlayStation 5 radi ekipa Sumo Digitala koja se u suradnji sa Sonyjem već dokazala – napravili su oni LittleBigPlanet 3 koji je bio dosta solidna igra. Uglavnom, radi se tu od 3D platformeru s fiksiranom kamerom. Gameplay se vrti oko trčanja i nadilaženja različitih zamki i prepreka, a igra će se moći igrati i u društvu drugih igrača – do četvero igrača moći će dijeliti avanturu na istom ekranu.

Ne zna se još kada bi Sackboy trebao zabavljati igrače, no jasno je da će svoju avanturu imati isključivo na PlayStationu 5.

Komentari (2)

  • Sinek

    13.06.2020 - 14:30

    super sackboy 3d world

  • Masterchief

    14.06.2020 - 12:03

    Svaka čast Sony-u i svim developerima koji su pokazali svoje igre na ovome revealu (osim rockstara). Stvarno su me iznenadili, i to veoma ugodno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?