HCL.HR

PlayStation 5 ekskluziva Destruction AllStars kombinira Rocket League i Destruction Derby

Stjepan Fikter 13.06.2020.   •   2 komentara


Od developera koji su doktorirali na igrama s vozilima stiže kombinacija uništavanja istih kao i trčanja po arenama, a sve je to popraćeno šarenim vizualima.

Jedna od PlayStation 5 ekskluziva koja se fokusira na multiplayer komponentu je Destruction AllStars – igra koja donosi šarene borbe s vozilima u izvan njih u arenama. Sam prikaz igre podsjeća na kombinaciju Rocket Leaguea samo bez lopte i Destruction Derbyja što i nije toliko čudno jer ekipa iza ovog naslova ima značajno iskustvo u dizajniranju igara s vozilima.

Službeni opis kaže: “Savladajte umjetnost intenzivne borbe koja se temelji na tajmingu, taktici i vještinama da uzrokujete ogromne količine štete, uništenja i razaranja u živopisnim arenama širom svijeta.” Živi bili pa vidjeli koliko će to sve zbilja utjecati na gameplay, no ono što se može primijetiti je kako ima hrpa materijala za prodaju virtualne kozmetike, pogotovo ako igra bude free-to-play formata.

Komentari (2)

  • vojnovic4

    13.06.2020 - 09:32

    Ovo treba stavit ps5 i pc i omogucit cross play i na konju su

  • miha0606

    13.06.2020 - 10:00

    Molim vas da mi netko objasni kako kombinira Rocket League. Ja ne vidim ni loptu ni golove, a bogami auti ne lete sa boostom. Prije onaj mod iz GTA V u onoj areni

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?