HCL.HR

Sacred 3 detalji

Zoran Žalac 31.08.2012.   •   0 komentara


Sacred 3 stiže iduće godine na PC i konzole, a za njegov razvoj zadužena je relativno nepoznata njemačka ekipa pod imenom Keen Games.

Nekad uspješni hack’n’slash serijal naziva Sacred vraća se kroz treći dio iduće godine, otkrio je izdavač Deep Silver. Sacred 3 vraća nas na imaginarni kontinent Anacriu gdje ćemo tragati za artefaktom koji omogućava promjenu sudbine. Cilj će usput biti i sprječavanje korumpiranog vladara kraljevstva Ashen da se dočepa istog predmeta. Na raspolaganju će nam biti četiri različite klase (drugačije od dosad viđenih), s kojima ćemo u kooperativnoj mrežnoj igri za četiri igrača sijati teror po šarenom i raznolikom svijetu Anacrie. Ovo o šarenom svijetu treba shvatiti jako ozbiljno, što ćete i sami primijeti na prvim slikama iz igre koje možete pronaći ispod teksta.

Inače, za izradu igre zadužen je studio Keen Games. Ako za njih dosad niste čuli, nije slučajnost – ekipa je pretežno radila na slabo poznatim igrama kao što su G-Force ili What’s Cooking? – With Jamie Oliver… Kakogod, Sacred 3 trebao bi izaći tijekom 2013. godine na PC-u te X360 i PS3 konzolama. Kako je otprije najavljeno, izlasku igre prethodit će akcijska 2D makljaža pod imenom Sacred: Citadel.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?