HCL.HR

Od sada postoji lakši način za prebacivanje slika i videa sa Switch konzole

Zoran Žalac 01.12.2020.   •   5 komentara   •   Tehnologija


Nintendo polako ulazi u 21. vijek te je novim ažuriranjem softvera Nintendo Switch konzole omogućio brzo slanje screenshota i snimki s konzole.

Nintendo Switch konzola ima ugrađenu funkciju hvatanja slika i snimki iz igara, ali prebacivanje tih materijala izvan konzole zadnje tri godine nije bilo baš najpraktičnija stvar na planetu. Praktički su postojale dvije opcije: ili biste slike stavili na Facebook da ih i vaša tetka može lajkati, ili biste ih prebacili preko micro SD kartice, što znači da istu morate izvaditi iz konzole.

Međutim, novo ažuriranje za Switch, verzije 11.0.0. napokon je olakšalo tu proceduru. Za početak, kad vam je Switch na istoj WiFi mreži kao i mobitel, na mobitel možete bežično poslati slike i video sa Switcha. Stvar funkcionira dosta jednostavno – samo s mobitelom skenirate QR kod. Dakako, ne bi se ovdje radilo o Nintendu da nisu stavili neka ograničenja pa istovremeno možete slati maksimalno 10 slika i jedan video.

Srećom, dodana je i druga opcija – da pomoću USB kabela spojite Switch konzolu na PC te da na taj način prebacite slike i video snimke iz albuma. Tu pak nema ograničenja koliko stvari možete prebaciti odjednom.

Od ostalih novih funkcionalnosti koje dolaze s 11.0.0 ažuriranjem vrijedi spomenuti i mogućnost određivanja prioriteta prilikom preuzimanja više stvari odjednom. Dakle, ako želite da vam se jedna igra preuzima brže od druge, možete to od sada namjestiti na Switchu.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • crolink07

    01.12.2020 - 17:39

    Nisam znao ni da postoji teži.

  • Emperor Ghaleon

    01.12.2020 - 19:58

    Još da se sjete ubaciti nešto što se zove private messages…

    Inače, ovaj “now trending with your friends” update nije loš.

  • personauser

    01.12.2020 - 20:09

    Nadam se da ce NS podrzavati Netflix posto su Nintendo WII, Nintendo WII U i N3DS podrzavali Netflix

  • Bosniagamer

    01.12.2020 - 21:10

    Fali jos netflix, spotify. I eventualno kad bi discord ubacili bilo bi dobro.

  • doctorsparta

    03.12.2020 - 21:08

    Nikad neću razumjeti tu opsjednutost šeranja gaming sadržaja. Teško skupiti vremena za gaming a kamoli za gledanje kako drugi gejmaju i prosipaju pamet.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?