HCL.HR

Oznaka: Nintendo Switch konzola

Switch je službeno hakiran, Nintendo još nije reagirao

Zoran Žalac prije 16 sati

Pala je zaštita Nintendo Switch konzole, sada i u široj primjeni. Nintendo je o sigurnosnom propustu obaviješten još prije tri mjeseca.

Otpor nacističkoj vlasti u Wolfensteinu 2 na Switch konzoli pružat ćemo ovog ljeta

Petra Rukav prije 1 dan

Početkom ovogodišnjeg ljeta, preciznije 29. 06., dobitnik nagrade za najbolju akciju igru od Game Awards 2017. razvalit će Nintendo Switch konzolu svojim brzim gameplayjom, interesantnom pričom i energičnim likovima.

Predivna istraživačka avantura Firewatch najavljena je za Nintendo Switch konzolu

Petra Rukav 05.04.2018.

U kategoriju najinteresantnijih videoigara pretprošle godine definitivno se ubraja i atmosferična istraživačka avantura Firewatch koju će ove godine moći doživjeti i vlasnici Nintendo Switch konzole.

Provjerite koje videoigre će Nintendo Switch ugostiti ove godine

Petra Rukav 20.03.2018.

Nintendo Switch odlična je konzola za indie naslove, a samo ove godine priprema nam lijepi broj zabavnih i raznovrsnih videoigara koje ćemo moći igrati u pokretu.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy stiže na PC, Xbox One te Nintendo Switch

Petra Rukav 09.03.2018.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, koja uključuje remasterizirane verzije prva tri Crash Bandicoot naslova, prestaje biti PS4 ekskluziva i u skladu s time stiže na Nintendo Switch, PC te Xbox One.

Kultni klasik Another World stiže na Nintendo Switch

Petra Rukav 08.03.2018.

Another World, akcijsko-avanturistički platformer koji je izašao davne 1991. godine, dostupan je na gotovo svakoj poznatoj platformi za igranje stoga ne čudi činjenica da ćemo ove godine priču o fizičaru koji je završio u drugoj dimenziji doživjeti na Switch konzoli.

Izgleda da Diablo 3 ipak stiže na Nintendo Switch

Petra Rukav 07.03.2018.

Iako se Blizzard još uvijek suzdržava od službene najave da će Diablo 3 dobiti vlastito prijenosno izdanje, više izvora potvrdilo je da se upravo to kuha iza developerovih odnosno izdavačevih vrata.

Nintendo Switch briše podatke o igranju nakon godine dana korištenja

Zoran Žalac 02.03.2018.

Ljubitelji statistike bit će ljuti na Nintendo jer je otkriveno kako Switch briše podatke o trajanju aktivnosti nakon 365 dana.

Diablo 3 sve je bliži svom prijenosnom izdanju

Zoran Žalac 02.03.2018.

Sve je više naznaka da Blizzard razmatra dovođenje Diabla 3 na Nintendo Switch konzolu te da bi tu verziju igre uskoro mogao službeno najaviti.

Hakeri traže način da ožive čitavu Doom franšizu na Nintendo Switch konzoli

Petra Rukav 26.02.2018.

Zagriženi fanovi Doom serijala pred sebe su stavili zadatak da neslužbenim putem dovedu 25 godina staru franšizu na prvu hibridnu konzolu iz Nintenda.

SpecijalNajbolji savjet za nadogradnju PC-a u 2018.: Kupite konzolu

Zoran Žalac 09.02.2018.

Cjenovno ludilo na tržištu računalnih komponenata još uvijek ne prestaje. Igranje na PC platformi nikada nije bilo manje isplativo nego danas.

Nintendo je potvrdio da online igranje na Switchu više neće biti besplatno

Petra Rukav 01.02.2018.

Kocka je bačena. Online usluga za Nintendo Switch više neće biti besplatna, a naplatna verzija stiže u trećem kvartalu 2018. godine.

Switch se u deset mjeseci prodao više nego Wii U u pet godina

Zoran Žalac 31.01.2018.

Nintendo je potvrdio kako je Switch prodajom u prvih deset mjeseci nadmašio cjelokupnu dosadašnju prodaju Wii U konzole.

Nintendo Switch uspješno pokreće igre sa starih konzola

Zoran Žalac 27.01.2018.

Emulacija na Nintendo Switch konzoli još uvijek je u povojima, ali konzola je hakirana i nakon ovoga vjerojatno nema natrag.

Izvješće GDC-a pokazuje da su developeri sve zainteresiraniji za Switch

Zoran Žalac 25.01.2018.

Razlog popularnosti Switch konzole među tvorcima igara jasno je objašnjen u izvješću GDC-a o stanju industrije videoigara u 2018. godini.