HCL.HR

Sastavljanje drugog dijela Broken Agea ipak će potrajati do 2015. godine

Zoran Žalac 01.12.2014.   •   0 komentara


Unaprijed optimistično predviđanje da će Double Fine dovršiti svoju uspješnu Kickstarter avanturu do kraja ove godine ipak je srušeno. Broken Age: Act 2 sada je u planu za 2015. godinu.

Ako ste početkom ove godine uživali u klasičnoj avanturici Broken Age, ili točnije rečeno – u njegovom polovičnom izdanju, šanse su da ste pomalo razočarani što na dovršetak te priče čekate već deset mjeseci. Nažalost, kako sada stvari stoje, daljnji razvoj igre neće završiti ove godine. Glavni razlog za to leži u trajnosti drugog akta koji će s trajanjem između osam i dvanaest sati biti znatno duži nego uvodni dio.

„Sadašnji cilj je dovršiti završni dio igre tako da možemo ući u Alpha verziju krajem ove godine. To znači, kao što ste pogodili na temelju recentnih obavijesti i dokumentarnih epizoda, da će Broken Age Act 2 po svemu sudeći izaći rano iduće godine. Igra izgleda jako dobro i tim brzo radi na njoj, ali jednostavno joj trebamo posvetiti dovoljno vremena da dostavimo ono za što se nadamo da će biti.“ – obznanio je Greg Rice iz Double Finea.

Inače, povodom svake nove „odgode“ Broken Agea zanimljivo nam je za kraj napomenuti pomalo smiješno obećanje da je igra prvotno trebala biti dovršena u listopadu 2012.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?