HCL.HR

SCUM se obračunao s varalicama, jedanaesta je najigranija igra na Steamu

Zoran Žalac 05.09.2018.   •   8 komentara


Unatoč podijeljenim reakcijama igrača na Steamu, hrvatska igra SCUM nastavlja se dobro prodavati, a nova ažuriranja donose tražena poboljšanja.

Domaći naslov SCUM u prvom je tjednu prodaje kupilo više od 660 tisuća ljudi. Prošli je vikend bio posebno uspješan za igru zagrebačkog Gamepiresa jer ju je istovremeno igralo više od 68 tisuća igrača. Danas se taj broj kreće oko 50 tisuća, čime je SCUM trenutno jedanaesti najigraniji naslov na Steamu.

Iako su prve reakcije igrača na igru podijeljene, njezini su proizvođači već izbacili nekoliko ažuriranja s kojima su brzo ispravljeni neki problemi, a u igru su dodane i nove funkcionalnosti. Ovoga vikenda tako je uvedena softverska podrška za onemogućavanje varanja, a jučer je dodana puna kompatibilnost s različitim vrstama monitora, uključujući monitore 21:9 omjera.

Najvažnije od svega, ispravljeno je to da igrači u igri mogu izvršiti samoubojstvo nakon što umru. To je bilo baš neugodno. Što se tiče problematičnih servera i trzuckanja na njima (demonstrirano u videu našeg survival majstora Belana), na tome se još uvijek radi, ali bez brige – iz Gamepiresa poručuju da im je to na samom vrhu prioriteta.

 

Označeno sa: , ,

Komentari (8)

  • Negan

    05.09.2018 - 16:57

    Nisam fan ovakvih hardcore survival igara, ali eto. Svaka čast ekipi, a kad dovedu igru malo u red možda ju i uzmem. Opekao sam se već jednom na early accessu i ne mislim ponovno.

  • funky0308

    05.09.2018 - 17:12

    660 tisuca…pa lijepo. S obzirom da se radi o early access naslovu, ovo su odlicni rezultati. Igra je na samom pocetku svoga zivota i moglo bi ovo i do milioncica otici. Samo, treba imati dobru ideju i znati ljude zadrzati u igri dovoljno dugo da ostane 50ak tisuca aktivnih igraca i kada izadje iz earlya. Super, neka su uspjeli, biti ce jos igara ako se stvari ovako nastave. Dosta igara njihovih (i od jednih i od drugih) je uspjesno i sve su im bolje i bolje igre.

  • MoGaming

    05.09.2018 - 18:13

    Svaka čast ekipi na uspjehu,zaslužili su. U igri se moraš ponašat kao da se radi o tvom životu da bi uspio i to je super stvar u survival igrama.

    • Gamer678

      @MoGaming, 05.09.2018 - 18:23

      Jedini problem malo prevelika mapa dosadi brzo hodanje od sela do sela, ali mislim da sam negdje procitao da će dodat automobile

  • hardko

    05.09.2018 - 19:53

    Odlična igra i developeri..updejti redoviti 🙂

  • Cmarobnjak

    06.09.2018 - 07:51

    Već sinoć smo primjetili da igra već sada puno bolje radi, nema ”teleportiranja” i rubberbandinga. Samo zna server puknuti tu i tamo

  • infinity007

    06.09.2018 - 10:05

    Navucen sam totalno, i svaki put se sve drukcije odvija kad se spawnas, super iskustvo i lijepo funkcionira (i jako lijepo izgleda) iako je u early accessu, sto znaci da igra moze bit samo bolja ? svaka cast, momci, samo naprijed!

  • oly22

    06.09.2018 - 21:54

    Gamepires svaka čast, samo tako nastavite. Sve pohvale.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?