HCL.HR

Xboxove igre Sea of Thieves, Grounded i Pentiment stižu na PlayStation i Switch

Zoran Žalac 22.02.2024.   •   2 komentara


Iz Microsofta su potvrdili kako na PlayStation 4 i 5 te na Nintendo Switch konzole stižu tri unikatne igre koje su se proslavile na Xboxu.

Osim akcijske avanture Hi-Fi Rush, na PlayStation i Nintendo konzole ubrzo stižu još tri Xboxove igre. Kako je i bilo nagađano, radi se o igrama Sea of Thieves, Grounded i Pentiment.

Prva je na redu srednjovjekovna detektivska avantura Pentiment, koja će se u prodaji na PS4, PS5 i Switch konzolama pojaviti danas, 22. 2.

Kako je ranije najavljeno, Hi-Fi Rush će biti dostupan na PlayStationu 5 od 19. 3., a dobra je vijest da će igra dobiti i svoje fizičko izdanje (i za Xbox i za PS) zahvaljujući izdavaču Limited Run Games.

Nakon toga, na PS4, PS5 i Switch platforme 16. 4. stupit će igra minijaturnog preživljavanja – Grounded. Do sada ju je zaigralo 20 milijuna igrača na PC-ju i Xboxu, a verzije za druge konzole podržavat će crossplay s postojećim verzijama.

Konačno, kooperativno-kompetitivnu gusarsku igru Sea of Thieves moći će se zaigrati na PlayStation 5 konzoli od 30. 4. Iz Xboxa su se pohvalili kako je ova igra do sada na PC-ju i Xboxu privukla 35 milijuna igrača.

Komentari (2)

  • ajdin_sa

    22.02.2024 - 13:20

    Pa dobro sad , nije neka selekcija igara ali nije ni ovo lose. Mada bi volio kao neko ko je igrao bethesdine igre I obsidianove da njihove igre izlaze i dalje na ps. Tipa Outer Worlds 2 I Awoved , a ne tipa grounded i pentiment. Ali eto vidjecemo

  • Meeple666

    22.02.2024 - 17:20

    Sve 4 vrhunske igre.
    Preporuka NN i PS vlasnicima konzola koji nisu igrali

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?