HCL.HR

Secret Ponchos nastavlja napucavanje izvan Early Accessa

Stjepan Fikter 15.10.2015.   •   1 komentara


Brzo potezanje pištolja po stiliziranom Divljem zapadu nakon PlayStation 4 verzije, dostupnoj je i na PC-ju u punome izdanju.

Specifični grafički stil, brza i precizna borba te kompetitivno okruženje glavne su odlike Secret Ponchosa, naslova koji kombinira izometrijski pogled i bitke vatrenim oružjem… na Divljem zapadu!

Kako je igra od kraja prošle godine dostupna na PlayStationu 4, PC verzija pod nazivom Secret Ponchos: Most Wanted Edition u punom izdanju donosi više likova, mapa i modova, no igrina jezgra ostaje ista.

Tko je precizniji i s boljim refleksima uz pametno iskorištavanje zaklona koje pruža okolina, vrlo vjerojatno će biti i pobjednik u dvoboju budući da developeri naglašavaju kako je samo vještina igrača bitna. Za one koji nisu skloni samostalnim dvobojima, postoji i timski mod gdje se sukobljavaju dva tima po tri igrača. Za sve nove igrače, dostupan je arkadni mod protiv AI protivnika, a kako se radi o razdoblju gdje je ucjenjivanje glave bilo sasvim normalno, svi kompetitivno nastrojeni mogu se natjecati po sezonskim ljestvicama tko će biti najtraženiji odmetnik.

Secret Ponchos možete nabaviti u tom cjelovitom izdanju na Steamu za 11,24 eura do 20.10. kada završavam popust povodom lansiranja igre.

Komentari (1)

  • vojnovic4

    15.10.2015 - 17:46

    Bas san sinoc pokusa igrati na ps4 niko neigra nikako se nisan uspia spojit sa jos tri igraca da igramo na 2 vs 2

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?