HCL.HR

Šef EA Sportsa oprostio se od gaming industrije

Zoran Žalac 15.04.2017.   •   7 komentara   •   Zanimljivosti


Peter Moore danas je službeno napustio industriju igara kako bi postao glavni direktor nogometnog kluba Liverpool, a svojim bivšim poslodavcima zahvalio je na ugodnoj suradnji.

Peter Moore Liverpool

Nakon dvadeset godina provedenih u industriji igara, Peter Moore jučer je napustio Electronic Arts kako bi preuzeo posao glavnog direktora nogometnog kluba Liverpool. Za Moorea je to bila prilika koja se ne propušta, s obzirom da je rođen u Liverpoolu te da je veliki fan tog kluba. No, bivši šef EA Sportsa priznao je kako će mu industrija videoigara jako nedostajati.

Svoj oproštaj od industrije začinio je videom u kojemu je kroz slike prikazao svoju karijeru kroz tri tvrtke – Segu, Microsoft te Electronic Arts. Ujedno nas je podsjetio na neke svoje lude poteze, poput tetoviranja GTA logotipa na ruku, koje je radio kako bi na istaknut način promovirao igre koje je volio.

Moore se od igrača oprostio uz korisnu poruku koja se može svesti na jednu rečenicu: “Ako vas igra razočara, pružite konstruktivne povratne informacije, a ne ogorčenost koja ovih dana prevladava.”

Označeno sa:

Komentari (7)

  • baDarmageddoN

    15.04.2017 - 16:40

    Odlično. Idemo dalje

    • baDarmageddoN

      @baDarmageddoN, 15.04.2017 - 16:46

      Moram dodati. Ova njegova zadnja rečenica je sve što ne valja danas. Čisto zato jer je glupa i lažna. On bu definitivno morao znati, jer je bio na visokoj poziciji, da tisuće igrača godinama upozorava na loše stvari u igrama (konkretno mislim na Fifu) pa ako ja znam koje su to stvari što se pravi lud i neupućen u njih? Bolje da je otišao u tišini nego ovakvim komentarom. Dvije krucujalne stvari koje znaju da ne valjaju a neće ih nikad promijeniti- uklanjanje mikrotransakcija te uklanjanje (ili prepravljanje da bude pošteno) skripti. Je li to dosta konstruktivno za početak ili sam samo ogorčen?

  • delight353

    15.04.2017 - 16:46

    “Ako vas igra razočara, pružite konstruktivne povratne informacije, a ne ogorčenost koja ovih dana prevladava.”. Kao rade u tom smjeru…??? Uopće ne slušaju igrače.

  • closingtime

    15.04.2017 - 18:32

    Napokon. Neka je.

  • Vedator

    15.04.2017 - 18:58

    Svi ljudi iz EA Sportsa su jedna obicna g***a

  • Toma_HR

    16.04.2017 - 08:39

    Smiješno, da netko drugi ima licence kao EA Sports tko zna šta bi bilo, ovako se samo štampa svake godine ista glupost, a njima je jedino stalo do profita.
    Kad im je ovakav glumac toliko dugo bio na čelu – sve jasno!
    Očito “menadjer” pravi, jučer znao sve o igrama, sutra će znati sve o nogometu

  • mRnjauu

    16.04.2017 - 15:57

    RiP liverpool

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?