HCL.HR

Sega registrirala domenu za Dawn of War 3

Gregor Stojev 06.07.2015.   •   6 komentara


Sci-fi strategija popularnog Warhammer 40K serijala mogla bi se uskoro vratiti na scenu s trećim nastavkom Dawn of Wara, barem ako je suditi po činu registracije interenet domene za Dawn of War 3.

Warhammer 40K: Dawn of War 3 najavljen je još prije pet godina, no ti planovi su ubrzo propali kada je THQ zatvorio svoja vrata.

Danas doznajemo da bi se treći nastavak uspješnog strateškog serijala ipak mogao ostvariti jer Sega je ovih dana službeno registrirala internet domenu dawnofwar3.com.

Treba napomenuti kako Creative Assembly, studio u vlasništvu Sege koji je pribavio vlasnička prava za izradu Warhammer igara, trenutno radi na ranije najavljenom naslovu Total War: Warhammer, te još nije poznato u čijim bi se rukama eventualni Dawn of War 3 mogao ugnijezditi. Čim saznamo više, čitat ćete o tome na HCL-u.

Inače, radujete li se novom Dawn of Waru? Jeste igrali prijašnje? Javite se malo u komentarima.

Komentari (6)

  • Loneguy

    06.07.2015 - 19:42

    naravno da se radujem, dawn of war je jedna od boljih i najrazovrsnijih rts-ova ikad. Pogotovo dawn of war: Dark crusade i Soulstorm gdje na izbor imamo i do 9 jedinstvenih rasa što nema nijedna franšiza. Zatim je tu retribution koji ima neke slične elemente kao company of heroes ali opet je napavljen u smjeru warhammer serijala i time je meni osobno jedna od boljih rts igara ikad. Što se tiče dawn of war 3 nadam se nečemu sasvim novo ali opet se nadam da ce ostati sve rase do sada koje su bile u dawn of war franšizi.

  • KhorneFlake

    06.07.2015 - 20:33

    Igra koja će me odljepiti od Company of Heroes 2. Definitivno moj omiljeni strateški serijal iz meni drage licence, uz koji sam proveo nebrojene sate (sam ili u društvu), i imao toliko epskih bitaka. Relic je malo usporio sa razvojem dodataka za CoH2, umjesto dvije nove sada samo jedna nova frakcija dolazi. Očito su rasporedili resurse drugdje, a i unajmljivali su novu radnu snagu. Definitivno se nešto kuva, spreman šampanjac kad pukne najava.

  • Red Falcon 2

    06.07.2015 - 20:39

    Ovo će ziher Relic radit. Zašto bi dali CA-u kad je Relic taj koji je napravio Dawn of War.

  • Apocalypse4987

    06.07.2015 - 20:56

    battlefleet gothic, pa sad i dawn of war 3? plodna godina za warhammer

  • bucc

    06.07.2015 - 21:04

    Half Life 3 confirmed?

  • Muflon

    07.07.2015 - 09:04

    Nadam se da će biti sličnija prvome DOW-u nego drugom…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?