HCL.HR

Od danas možete provjeriti je li Serious Fun Football ozbiljno zabavan ili nije

Zoran Žalac 28.04.2022.   •   1 komentara


Na Steamu se pojavila demo verzija nogometne igre Serious Fun Football koju je jedan developer razvio iz nezadovoljstva igrama FIFA i PES serijala.

Od danas na Steamu možete zaigrati demo verziju nadolazeće igre Serious Fun Football. Radi se tu o nogometnoj igri formata 3 na 3, u kojoj je teren ograđen pa nema ubacivanja iz auta, kornera ili zaleđa. Dakle, ne radi se o realističnoj nogometnoj simulaciji, ali developer navodi da je fizika lopte realistična, kao i osjećaj upravljanja. U demo verziji možete doznati ima li istine u tim tvrdnjama i hoće li Serious Fun Football biti ozbiljno zabavan kad u šestom mjesecu izađe u punoj verziji.

Priča iza ove igre prilično je interesantna. Developer Kamil je tip koji je, poput mnogih igrača, bio frustriran FIFA i PES igrama i smjerom kojim su se iste kretale, pa je iz protesta odlučio napraviti svoju igru. Na Serious Fun Footballu samostalno je radio čak šest godina jer prethodno nije imao nikakvog iskustva u razvoju igara.

Za Serious Fun Football kaže da se ne može mjeriti sa drugim nogometnim igrama, ali svejedno je ponosan na ono što je napravio za početak. Pa ako se igračima svidi, bit će mu to temelj za još ambiciozniji projekt.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?