HCL.HR

Shadowrun: Hong Kong sakupio 1.2 milijuna USD na Kickstarteru

Stjepan Fikter 18.02.2015.   •   2 komentara


Shadowrun: Hong Kong je na osnovu uspjeha Shadowrun Returnsa dostigao sve zamislive ciljeve i radi toga obećava hrpu dodatnog sadržaja

Za Shadowrun Returns ekipa Harebraines Schemesa sakupila je 1.8 milijuna američkih dolara. Nastavak podnaslova Hong Kong je sakupio manje novca kroz vlastiti Kickstarter projekt, ali je i dalje postigao impresivne brojke.

Harebrained Schemes su početni cilj postavili na 100 tisuća dolara, a tu su cifru dostigli za samo dva sata. Nakon toga, ljestvicu su podizali dvanaestu puta i uspjeli postići sve zadane ciljeve, uključujući one za dodatnu mini-kampanju, nove likove, misije, magije i tome slično.

Developeri su se izjasnili što će napraviti s dodatnim budžetom, kažu: „Uložit ćemo ga u probleme koji se stvaraju tijekom izrade igre. Uložit ćemo ga u naš budžet za testiranje. Trošit ćemo ga na pizzu i peciva (i zdrave stvari) na ekipu koja daje sve od sebe. Također ćemo ga iskoristiti kako bismo uključili neke elemente koje prvotno nismo mislili staviti u igru (ne pitajte, nećemo vam reći).“

Shadowrun: Hong Kong očekuje se krajem ljeta ili u jesen ove godine na PC-u.

Komentari (2)

  • edviiN

    18.02.2015 - 21:04

    Puuu koje su to pare,1,8miliona USD .____.

  • TiNO162

    18.02.2015 - 22:11

    Hoće li biti kakvih vijesti on igri Identity? Isto je kickstraterov projekt. Idea igre mi se jako sviđa i obečava,pa zato pitam.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!