HCL.HR

ShootMania Storm odgođen za travanj

Renato Pedišić 24.01.2013.   •   3 komentara


ShootMania Storm, Ubisoftov online multiplayer FPS s velikim e-sports potencijalom, odgođen je do travnja, ali bi nas u beta verziji trebao zabavljati već u veljači.

ShootMania Storm najavljuje se kao veliki Ubisoftov e-sports kandidat koji bi balansiranošću i količinom opcija za uređivanje mapa trebao postati veliki hit već po samom izlasku igre, najavljenom za 23. siječnja. Ipak, nešto se u toj računici upravo promijenilo, a to je podatak da igra više nije siječanjski naslov, već da je njen datum izlaska promijenjen na 10. travnja.

No, stvari ipak ne izledaju sasvim crno, budući da je za 12. veljače najavljeno veliko beta testiranje koje bi nam trebalo pokazati sve raskoši pune igre pa čak i dio s uređivanjem vlastitih igrivih arena, na način sličan onome kakav se pojavio u TrackMania serijalu.

Kako bi ipak razveselio igrače koji nisu zadovoljni tek skorašnjom beta verzijom, Ubisoft je objavio dvije nove slike iz nadolazeće igre koje možete vidjeti u našoj nadopunjenoj screenshot sekciji.

Komentari (3)

  • brunojekralj

    24.01.2013 - 15:51

    steta htio sam probat

  • MaliMicek

    24.01.2013 - 16:12

    Imam ja vec nekih mjesec dana invite za zatvorenu betu ali nisam stigao isprobati

  • ?ux

    24.01.2013 - 18:27

    Probo ga jesam u jednom trenu i isto imam dojam da nije to to. Strašno je skillerski sve to složeno, ali mi igra nekak nema tu dinamiku koju sam očekivo i troma mi je malo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?