HCL.HR

Shredders je nova snowboard igra u kojoj ćemo definirati vlastiti stil vožnje

Stjepan Fikter 14.06.2021.   •   1 komentara


Inspiriran snowboarding serijalom Amped, kao i snowboard herojima s Instagrama, Shredders nas ove zime vodi na planinu kako bi radili trikove.

Zlatno doba videoigara snowboarding tematike odavno je prošlo, no nadolazeći Shredders mogao bi nam vratiti barem djelić tog vremena. Ova Xbox Series X/S ekskluziva (PC verzija bi trebala biti dostupna kasnije) stiže nam u dvanaestom mjesecu 2021. ako ne bude nikakvih odgoda te će već standardno biti uključena u GamePass program.

Za sada nema mnogo poznatih detalja o igri. Jasno je samo da je igra otvorenog tipa, sa slobodom kretanja po planini, te da će se voziti samostalno ili u društvu. Voditelj projekta Dirk Van Welden kaže kako ćemo moći definirati vlastiti stil vožnje te da bi trebali imati iznimnu kontrolu nad izvođenjem trikova. Spominje se i nagrađivanje ako se istražuje planina što i ima smisla s obzirom kako je u pitanju otvoreni svijet.

S obzirom na to da je igra inspirirana serijalom Amped koji je bio popularan za prvu Xbox konzolu, fanovi Microsoftovih platformi imaju razloga za optimizam ako vole izvoditi trikove na snijegu. Također je objavljeno kako će se uskoro najaviti i profesionalni sportaši koji će se naći u igri, pa eto i dodatnog veselja za ekipu koja prati snowboarding scenu.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Bojko

    14.06.2021 - 21:55

    Oduševljava me fluidnost vertikalnih prijelazi. Jako dobro izgleda.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?