HCL.HR

Sijevaju munje i metci u novom videu za Evil West

Josip Klanfar 01.11.2022.   •   5 komentara


Nakon male odgode, ovaj mjesec očekujemo obračun s vampirima u nadolazećoj SF pucačini Evil West. Sukladno tome, dobili smo novi trailer koji pokazuje s čime se borimo i uvodi nas u priču.

Ovaj mjesec, preciznije 22. 11., bit će rezerviran za one željne napucavanja i šaketanja čudovišta jer tada izlazi znanstveno fantasy pucačina Evil West. Kako se izlazak igre približava, izdavačka kuća Focus Entertainment objavila novi video koji nas uvodi u priču i prikazuje kako će borba u praksi izgledati.

Preuzet ćemo kontrolu lovca na čudovišta po imenu Jesse Rentier. On je dio tajne obiteljske organizacije koja lovi čudovišta, a vodi ju njegov otac. Tražit ćemo i regrutirati ljude za organizaciju, pretražiti svaki kutak divljeg zapada i baciti se u obračun s raznim vrstama čudovišta.

Sakupljat će se i novčići iz škrinja, kako bi si mogli proširiti svoj arsenal oružja. Kako je Evil West SF pucačina iz trećeg lica, bit će to spoj starog oružja i novih tehnologija. Svako oružje će imati svoje nadogradnje uz neizostavno drvo vještina, a igra će vam dati izbor da birate sami svoj način igranja. Ako vam se ne sviđa stalno napucavati, moći ćete se obračunati na šake i to s tehnološki naprednom rukavicom koja puca munje iz sebe. Stvarno pravi divlji zapad.

Sve to ćemo moći iskusiti na Xbox Series i One konzolama, PlayStationu 5 i 4, te na PC platformi. Hoće li spoj divljeg zapada i futurističke tehnologije biti dobitna kombinacija, ili su se izdavači ipak trebali bojati God of War: Ragnaroka, vrijeme će pokazati.

Komentari (5)

  • Iceman73

    01.11.2022 - 09:01

    Uh,odma se sjetim na Darkwatch iz Ps2 ere…

  • 312AE

    01.11.2022 - 09:11

    Mene isto podsječa na igre iz 2000tih,baš mi se igra ovo,tak da se nabavlja,taman se skrati vrijeme do The Callisto Protocola.

  • Monster Tamer

    01.11.2022 - 09:28

    Izgleda kao Outriders na divljem zapadu. Ima ovdje nadogradnji i skill tree-a, još ako će biti oružja i opreme na razini Outriders-a onda se bez razmišljanja kupuje, za sada je upitno.

    • 312AE

      @Monster Tamer, 01.11.2022 - 12:14

      Ohh Outriders, da je online bil opcijonalan i sve te service stvari,da je postojala couch coop,onda bi igra možda i bila cool. Bilo dosta problema s tom igrom na početku radi online only. Znam da je add on izmjenil i popravili dosta toga. Mada je gamepass vjerovatno odrezak broj igrača same igre. Tak da se nadam,da osim trećeg lica,baš ništ nije kak kod Outriders.😌

  • ukek

    01.11.2022 - 13:47

    Darkwatch vibes 🔥😋

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?