HCL.HR

Oznaka: Divlji zapad

SpecijalRed Dead Redemption 2 lomi se pomoću glazbe i taj trenutak je predivan

Zoran Žalac 05.11.2018.

Jedna od ponajboljih strana Red Dead Redemptiona 2 svakako je njegova prezentacija. No, nema samo grafika značajan utjecaj u dočaravanju priče.

Rockstar je kaznio stranicu koja je prije vremena otkrila detalje o Red Dead Redemptionu 2

Hrvoje Smoljić 02.11.2018.

Rockstar Games i njegova matična kompanija, Take-Two postigli su nagodbu u sudskom procesu sa stranicom Trusted Reviews zbog curenja informacija o Red Dead Redemptionu 2.

HCL VideoIgramo Red Dead Redemption 2 (EP5): Počeo sam se glupirati

Igor Belan 01.11.2018.

Nakon četiri epizode Red Dead Redemption 2 napokon mi je dao malo slobode u otvorenom svijetu, a ja sam naravno odmah krenuo “znanstveno testirati” što se dogodi kad se malo glupiraš.

HCL VideoIgramo Red Dead Redemption 2 (EP4): Idemo opljačkati taj vlak!

Igor Belan 30.10.2018.

Naša avantura u Red Dead Redemption 2 nastavlja se uz pljačku vlaka koja nije baš prošla bez problema. I mooožda sam ja kriv za to. Možda malo.

HCL VideoIgramo Red Dead Redemption 2 (EP3): Nisam trebao napasti medu

Igor Belan 28.10.2018.

Moj mali serijal prelaženja Red Dead Redemptiona 2 odlazi u čudnom smjeru nakon odlaska u lov s prijateljem, pogotovo nakon susreta s jednim medvjedom.

HCL VideoIgramo Red Dead Redemption (EP2): Počela je pucnjava!

Igor Belan 27.10.2018.

Nastavljamo se smrzavati na početku priče Red Dead Redemptiona 2, ali ubrzo su nas dobro zagrijale vlastite puške. Pogledajte kako bezgrešno ciljamo glave u prvom pravom obračunu.

HCL VideoIgramo Red Dead Redemption 2 (EP1): Naša banda bježi od zakona

Igor Belan 26.10.2018.

Nakon recenzije i video kompilacije zanimljivih gameplay trenutaka iz igre, vrijeme je da na sam dan izlaska krenemo i s malim serijalom prelaženja. Evo kako počinje Red Dead Redemption 2.

SpecijalRed Dead Redemption 2 – sitni savjeti i trikovi

Zoran Žalac 26.10.2018.

Red Dead Redemption 2 je ogromna igra i trebat će vam neko vrijeme da se u potpunosti upoznate kako sve stvari funkcioniraju, a mi ćemo vam pomoći s nekoliko korisnih savjeta.

HCL VideoSnimili smo neke zanimljive situacije u Red Dead Redemption 2, bacite oko

Igor Belan 25.10.2018.

Red Dead Redemption 2 sutra izlazi, no kao dodatak našoj recenziji smijemo vam pokazati i malo gameplaya već sada. Pa uživajte u ovih par zanimljivih situacija iz igre.

RecenzijaRed Dead Redemption 2

Zoran Žalac 25.10.2018.

Prva Rockstarova igra rađena za aktualnu generaciju konzola napokon je tu! Tjednima smo jahali i bježali pred zakonom da vam odgovorimo je li Red Dead Redemption 2 divlji ili je ukroćen.

HCL VideoZaigrali smo Red Dead Redemption, bacite oko na prvih 20 minuta igre

Igor Belan 24.10.2018.

Red Dead Redemption 2 izlazi za dva dana i vjerojatno će rušiti rekorde, no kod nas već danas možete osjetiti djelić te atmosfere divljeg zapada uz prvih 20 minuta originalnog Red Dead Redemptiona.

Imamo zadnji trailer za Red Dead Redemption 2 – još je samo osam dana do izlaska

Zoran Žalac 18.10.2018.

Rockstar je lansirao zadnji trailer pred izlazak Red Dead Redemptiona 2, fokusirajući se na sukob između dvaju bandi koji će obilježiti priču te igre.

Red Dead Redemption 2 možda dolazi na dva diska

Zoran Žalac 17.10.2018.

Prema neslužbenim informacijama s japanskog pakiranja, čini se da ćemo Red Dead Redemption 2 ubacivati u konzolu više od jednog puta.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?