HCL.HR

Silent Hill: Townfall bit će netipično poglavlje psihološkog horora

Zoran Žalac 20.10.2022.   •   1 komentara


Među najavljenim Silent Hill projektima nalazi se i narativna avantura Silent Hill: Townfall, čiji su detalji još uvijek skriveni u magli.

Osim prerade Silent Hilla 2 i nove igre Silent Hill f, najavljen je i treći projekt, podjednako misteriozan i kriptičan. Zvat će se Silent Hill: Townfall i bit će žanrovski drugačija igra od onih u glavnom serijalu. Ovdje nećemo izravno kontrolirati lika i suočavati se sa hororima, nego ćemo biti promatrač koji komunicira s nekim. Nije sasvim jasno kako će to točno funkcionirati, ali zvuči intrigantno.

Iza igre stoji indie tim No Code koji je prethodno radio na igrama Observation i Stories Untold. S obzirom na tu činjenicu, Townfall će vjerojatno biti nešto manji projekt, tj. ne treba od te igre očekivati visokobudžetnu produkciju.

Datum izlaska igre nije poznat, baš kao ni platforme na kojima će se igrati.

Komentari (1)

  • Bubimir666

    20.10.2022 - 20:16

    Silent Hill 2 Remake, nadamo se da će dobro odraditi. Nekako mi se James čini cartoonish od iza, al’ vjerojatno sam zabrijo. Držim fige dostojnoj obradi. Silent Hill f, uh, jako me zaintrigirao trailer. Ne shvaćam još poveznicu na SH serijal, ali očekujem dobar game, ako je po traileru suditi (hehe). Scenografija, muzika… Nice. Ovaj Townfall, veoma zanimljiv koncept, i također se veselim. Ako ijedna od spomenutih SH igara zadovolji (držimo fige SH2), ja sretan ko malo dijete haha

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?