HCL.HR

Širimo ljubav s League of Legends 1 na 1 turnirom za Valentinovo

Igor Belan 11.02.2016.   •   2 komentara


Prijavite se na naš poseban League of Legends turnir koji se u znaku ljubavi igra ove nedjelje, točno na Valentinovo, i ugrabite vrijednu nagradu iz Logitecha!

esl-adria-lol-logi

Logitech i HCL ovog Valentinova šire ljubav uz prigodni 1 na 1 turnir. Svi zainteresirani igrači LoL-a iz cijele regije mogu se prijaviti, pokazati što znaju u LoL-u i izboriti se za glavnu nagradu – Logitech G500s gamerski miš.. Ta nagrada odlazi glavnom pobjedniku, no pripremili smo i nagrade u obliku ESL Premium računa za prva četiri mjesta na turniru.

Natjecanje počinje u nedjelju 14.02. u 14 sati, a prijaviti se možete ovdje. Kao što možete vidjeti iza tog linka, pravila turnira bit će slična All-Stars pravilima, ali bez mogućnosti povratka u bazu.

Osigurat ćemo i stream turnira na našem službenom Twitch.tv kanalu od 17 sati, pa čak i ako se iz nekog razloga ne usudite prijaviti za natjecanje, svakako navratite pogledati dio te akcije na live streamu. Očekujemo zaista zanimljive mečeve i dobru atmosferu u chatu uz voditelja i komentatora cijelog streama, dobro vam poznatog Sa1nu.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • EdoShupak

    11.02.2016 - 17:05

    Prijavio sam se, ocekujem makar prvo mjesto.

    • GoldCookiez

      @EdoShupak, 11.02.2016 - 17:10

      Ako ne i drugo. 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?