HCL.HR

Skateboarding igra Session dobila je datum izlaska (za Early Access verziju)

Zoran Žalac 13.08.2019.   •   3 komentara


Nezadovoljstvo manjkom skejterskih igara moglo bi biti ublaženo ove jeseni kada će s rampe biti lansiran naslov zvan Session.

Tony Hawk se u svijetu videoigara vjerojatno više neće vratiti slavnom statusu kakav je imao početkom stoljeća, a Electronic Arts očito nema interesa za oživljavanjem serijala Skate. No, ljubitelji skateboardinga možda dođu na svoje ove jeseni. Najavljeno je kako 17. 9. stiže Session, za početak na probnu sesiju u Early Access verziji na Steamu. Mjesec dana kasnije igra će se pojaviti i na Xbox One konzoli, također u probnom Game Preview programu.

Session je trenutno najambicioznija skateboarding igra u razvoju. Inspirirana je “zlatnom erom skateboardinga”, tj. devedesetim godinama. Fokusirana je na ulični skateboarding,  a pristup joj nije arkadan nego simulacijski. U Sessionu tako svaka analogna palica kontrolira po jednu nogu skejtera, što zvuči komplicirano, ali u isto vrijeme i intrigantno.

Igra će donijeti otvoreni poligon za vožnju na modelu New Yorka, s fokusom na Manhattan i nizom lokacija koje se smatraju kultnima u povijesti uličnog skateboardinga. Igrači će na raspolaganju imati alate za sređivanje video snimaka kojima će moći zabilježiti svoje najuspješnije trikove, sve to u estetskom stilu snimaka s nekadašnjih VHS kazeta.

Komentari (3)

  • SeaNN

    13.08.2019 - 19:01

    Moze! Bas fali neka dobra skate igra na trzistu jedino mi je zao sto nece izaci za ps

  • Stjepan Fikter

    13.08.2019 - 19:44

    Zainteresiran.

  • zlakob

    14.08.2019 - 09:42

    dobar mjuz :3

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?