HCL.HR

Skoro devet godina kasnije, Star Wars: The Old Republic došao je na Steam

Zoran Žalac 22.07.2020.   •   4 komentara


MMO avanture u dalekoj galaksiji od sada je moguće iskusiti i preko Steama gdje se napokon pojavio Star Wars: The Old Republic.

Rocket League odlazi sa Steama, ali ne brinite – dolazi devet godina stari MMORPG Star Wars: The Old Republic. Točnije rečeno, već je došao i može se igrati besplatno, kao i na drugim platformama. Za one kojima je potrebno osvježenje pamćenja, Star Wars: TOR nekoć je bio visokobudžetni projekt Electronic Artsa i BioWarea, a ostao je upamćen kao prvi MMO s potpuno ozvučenim likovima.

Iako se u početku mučio da zadrži publiku, prelaskom na F2P model malo je živnuo, a slično se dogodilo i nakon pojave na Steamu. Trenutno igru igra 28 tisuća igrača, što nije loše za gotovo devet godina star naslov.

Igra još uvijek redovno dobiva ažuriranja, a zadnju je ekspanziju vidjela krajem 2019., nakon trogodišnje “pauze”. Njezinim dolaskom na Steam polako se popunjava katalog izdavačke kuće Electronic Arts koja skoro čitavo desetljeće nije lansirala igre na Valveovoj platformi. Od ostalih velikih franšiza Steam još uvijek čeka na Fifu.

Komentari (4)

  • vragec25cro

    22.07.2020 - 16:40

    Meni to mali glupo.Več ako svi imaju svoj launchere/trgovine šta onda prebacivati i stavljati na druge launchere.Mislim čemu onda uopče pokrenuli svoj launcher(znam da zbog provizije),ali onda neka niti ne stavljaju.

    • lightstream2k

      @vragec25cro, 23.07.2020 - 18:23

      poanta je u tome što prije steama nisu imali ni 5000 igrača, sada, barem u ovome trenutku dan nakon izlaska imaju oko 30.000 igrača. vidjet će se nakon kojeg mjeseca, ali to je bio firesale po meni.

  • Mihael5555

    22.07.2020 - 17:10

    Jos da remake naprave

  • Darcoolio

    22.07.2020 - 21:52

    Mene je uvek odbijalo to što nemam opciju da kao džedaj igram u hack & slash modu, zato sam i preskočio ovaj naslov.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?