HCL.HR

Skoro dvije godine nakon izlaska Gran Turisma 6 stigao je i Course Maker

Stjepan Fikter 02.10.2015.   •   0 komentara


Polyphony Digital nije zaboravio na najavljenu mogućnost kreiranja staza u šestom Gran Turismu, pa iako im je trebalo vremena da dostave aplikaciju, napokon je stigla.

Može se reći da smo pomalo ugazili u eru PlayStationa 4 budući da je konzola više od godinu dana na tržištu, a uz to, mnogi igrači očekuju najavu novog Gran Turisma. Pa iako ćemo se do predstavljanja igre morati još strpjeti, u Polyphony Digitalu nisu zaboravili na svoj posljednji naslov.

Iako je Gran Turismo 6 malo manje od dvije godine na tržištu, tek sada je stigla aplikacija pomoću koje se mogu kreirati vlastite staze. Naime, ova mogućnost najavljena je još i prije izlaska igre te je bila prezentirana kao proširena verzija “generatora” staza iz prošlog nastavka. Više od godinu i pol dana kasnije, Course Maker napokon je postao dostupan s puno više opcija za kreiranje vlastite staze.

Za demonstraciju vlastite kreativnosti kod dizajniranja staza nije potrebno imati PlayStation 3 konzolu budući da se radi o aplikaciji za iOS i Android s time da je poželjno imati najnovije modele podržanih mobilnih uređaja. Da se bacite na posao potrebno je imati PSN račun na kojeg se može spremiti ono što ste stvorili i zatim preuzeti na vašoj konzolu. Testiranje staza moguće je kroz Arcade mod i Open Lobby mod.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?