HCL.HR

Skullgirls Encore stiže na PS4 i PSV

ToxarE 12.07.2014.   •   0 komentara


Popularna anime-like tabačina Skullgirls nakon pojavljivanja na PS3, X360 te PC platformama u dopunjenom izdanju izaći će i na PlayStation 4 te PS Vita konzolama još ove godine.

Skullgirls je dvodimenzionalna tabačina koja je nakon izlaska 2012. godine proživjela sve i svašta. Naime, unatoč uspjehu igre, razvojni tim se raspao zbog problema izdavačke kuće, pa je igra nastavila postojati pod okriljem novog tima, koji ju razvija još i danas. Igra je međutim morala dvaput promijeniti izdavača, zbog čega je bila i povučena iz prodaje s PSN-a i XBL-a. Srećom, ti dani su sada iza nje te igra nakon prošlogodišnjeg PC porta gazi prema novim platformama.

Skullgirls Encore pojavit će se tako do kraja ove godine na PlayStationu 4 te PlayStation Viti. Obje verzije sadržavat će sve dosadašnje DLC sadržaje, uključujući likove, razine i modove. Verzija za PS Vitu bit će igriva na PlayStation TV-u i imat će podršku za do dva DualShock 3 ili 4 kontrolera. Cijene PS4/PSV verzija nisu spominjane, no moguće je da će to biti jedan od cross-buy naslova. U nastavku prenosimo video u kojemu se prikazuje jedan od novih likova Encore verzije.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?