HCL.HR

Proširena Nintendo Switch Online pretplata koštat će 40 eura

Zoran Žalac 15.10.2021.   •   6 komentara


Otkriveni su sadržaji za proširenu verziju pretplate na Nintendo Switch Online, a i cijena koju će se za nju morati platiti.

Nintendo je objavio detalje proširenja pretplatničke usluge Nintendo Switch Online. Takozvani Nintendo Switch Online + Expansion Pack bit će lansiran 25. 10. ove godine. Ekspanzija će biti opcionalna – tj. postojeći pretplatnici moći će ju ignorirati ako ju ne žele.

Kako je i ranije bilo obećano, u sklopu proširenja pretplatnici će dobiti pristup katalogu od 10 igara s Nintendo 64 konzole, te pristup katalogu od 14 igara sa Sega Mega Drive konzole. Uz to pretplata još donosi ekspanziju za Animal Crossing: New Horizons.

E sad, cijena. Switch Online je poznat kao dosta povoljna pretplata, no sama ekspanzija možda izazove podizanje obrva. Stvar je u tome da će se Switch Online + Expansion Pack moći kupiti isključivo na period od 12 mjeseci i nikako drugačije. Koštat će 40 eura. To je dvostruko skuplje od godišnje pretplate na standardni Switch Online.

Dakako, postojat će i opcija pretplate za više korisnika. Za 80 eura/dolara na godinu dana pretplatu će moći dijeliti do osmero korisnika. Sama ekspanzija uvijek će dolaziti uz osnovnu pretplatu i neće biti načina da ju se kupi odvojeno ili po nižoj cijeni od navedene. Standardnu pretplatu i dalje će se moći kupiti odvojeno te na period od mjesec dana, tri mjeseca ili 12 mjeseci.

Komentari (6)

  • Wolfman

    15.10.2021 - 18:52

    U Europi je 40 eura, ali svejedno 😀

    • Zoran Žalac

      @Wolfman, 15.10.2021 - 19:12

      Istina, malo čudno s obzirom da su im cijene za standardnu pretplatu $=€

  • kebbab

    15.10.2021 - 19:02

    Čekaj, a šta ako sam u petom mjesecu produžijo predplatu (imam automatsko produživanje kad istekne godina)??? Znači 25. će uzeti još 30€ ??? za igre stare 25 godina ???

    • Zoran Žalac

      @kebbab, 15.10.2021 - 19:08

      Ekspanzija je opcionalna. Ako imaš standardno, produžuje se standardno osim ako želiš drugačije.

  • Miss Paws

    15.10.2021 - 19:46

    Koja sprdnja 😅

  • manic_saltshaker

    15.10.2021 - 23:13

    Nintendo strikes again. Zbog ovog mi je drago sto postoje emulatori:) Segu imam vec puno igara, neke preko emulatora, neke u izdanim kolekcijama kao npr Sega Megadrive classics. Sto se tice Nintendo 64, bolje da su izdali onu Nintendo 64 classic mini konzolu pa bih mozda razmislila o kupnji, ovako nista. Imam osnovnu pretplatu, uzima mi mjesecno, uglavnom vise drzim zbog save fileova, nego online multiplayera. Jedino sto sam dosad igrala online je Tetris 99 i Tetris Effect.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?