HCL.HR

Ambiciozni Skyblivion dobio je daleki termin izlaska

Stjepan Fikter 16.01.2023.   •   4 komentara


Fanovi Obliviona koji već duže vremena čekaju na povratak u Cyrodiil unutar Skyrima, morat će se još strpjeti jer iako razvoj Skybliviona napreduje, izlazak nije tako blizu.

Pregledavajući našu arhivu, našao sam vijest iz 2016. godine kad smo prvi puta pisali o The Elder Scrolls Skyblivion, ambicioznoj modifikaciji koja cilja na prebacivanje cijelog Elder Scrolls IV: Obliviona unutar Skyrima. Riječ je o pothvatu koji bi vremenski bio zahtjevan i plaćenim developerima, a kamoli volonterskoj zajednici koja i dalje marljivo radi na projektu.

Ona nestrpljiva ekipa koja godinama čeka na povratak u Cyrodiil morat će dodatno poraditi na strpljenju jer Skyblivion nije još spreman za izlazak. Ipak, sad je poznato kako bi kompletna modifikacija trebala biti završena najkasnije 2025. godine. Iako to nekome može zvučati suludo, pogotovo jer je mod u razvoju godinama, treba još jednom spomenuti kako na ovome rade volonteri.

Uostalom, tijekom prethodnih godina izlazili su mnogobrojni razvojni dnevnici, ali s ovom najavom izgleda kako projekt ulazi u završnu fazu razvoja. Doduše, izgledno je kako će se Skyblivion prije zaigrati u punoj verziji nego novi nastavak Elder Scrolls serijala.

Komentari (4)

  • Rastmahatta

    16.01.2023 - 08:16

    Pratim ovo aktivno i jedva čekam da izađe

  • YoyoOyOy

    16.01.2023 - 11:30

    Svakako izlazi prije novog TESa. Barem se toliko može zaključiti prema tome što je Todd rekao u Lexovom podcastu. Ali mislim da će biti mrtva utrka između te dvije igre(znam da je ovo mod)

  • Nemanjazzz

    16.01.2023 - 12:58

    Opet realisticnini datum izlaska nego mnogo igre koje izlaze ovih dana koje na kraju izadju kao nedovrsen proizvod

  • Zoran Žalac

    16.01.2023 - 16:44

    Respekt za transparentnost, hehe

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?