HCL.HR

Sljedeći Resident Evil film trebao bi doći s više horora, a manje akcije

Pero Mlinar 27.11.2018.   •   7 komentara   •   Filmovi i serije


Dugogodišnji filmski serijal Resident Evil trebao bi uskoro doživjeti reboot serijala. Novi film navodno će biti puno strašniji od prethodnih.

Dosadašnji Resident Evil filmovi nisu baš poznati po posebno strašnim trenucima. Uglavnom su bili dobri za pojesti nešto kokica, vidjeti nekoliko efektivnih akcijskih scena, imali su zgodnu glavnu glumicu… ali teško da su ikome bili strašni. Sljedeći film, odnosno svojevrsni reboot, ipak bi trebao biti ponešto drugačiji od prijašnjeg standarda. Greg Russo, inače debitant u filmskoj industriji, bit će scenarist reboota, za koji, između ostaloga, kaže da će uvelike biti temeljen na Resident Evilu 7.

“Bilo mi je odmah jasno kako želim napisati scenarij u duhu klasičnog horora prikladan stilu Jamesa Wana”, rekao je. “Kao svojevrsni kamen temeljac poslužio mi je Resident Evil 7.” Ako vas pak zanima zašto spominje Jamesa Wana, to je zato jer će on biti producent filma. Taj je Australac poznat po horor filmovima kao što su The Conjuring, Insidious, Saw, The Nun, ali i po serijalu Fast & Furious.

Kako i u Resident Evilu 7 ima oružja i napucavanja, vjerojatno će i u povratku Resident Evila biti nešto akcije. Ona bi ipak trebala biti na drugom mjestu, a ne primarna. Isto tako, ne zna se hoće li u filmu biti sportskih auta. Mislim, u igri ih je bilo. Donekle. Jedan je bio. Sportskog tipa. I tako.

Osim što još uvijek ne znamo kako će točno Resident Evil 7 inspirirati film te hoćemo li u njemu imati južnjačke gotike, napuštenih velikih imanja, možda ponekog incesta sa strane, nije poznat ni sam datum izlaska filma. Osim najosnovnijih odrednica, čitav je projekt zapravo još uvijek tajna.

Komentari (7)

  • Deus

    27.11.2018 - 08:59

    Majko m(M)ila..Zar nismo dovoljno patili sa Afterlifeom i Retributionom?

    • Richard B. Riddick

      @Deus, 27.11.2018 - 09:30

      Retribution je katastrofa, kad sam ga prvi put gledao bio sam bolestan i nije mi nikako sjeo. Neki dan sam ga odlučio ponovo pogledati, ma kakvi! Film je dosadan pravo, čovjek bi pomislio koliko akcije ima da ne trpćeš dok gledaš, ali ima samo kontra efekt.

  • GAMERWORLD

    27.11.2018 - 11:06

    Ndam se da če novi film biti bolji od prošlih nastavaka.

  • MoGaming

    27.11.2018 - 12:08

    Zašto ove igre nove i filmovi jednostavno ne promjenu ime. Nakon 2. filma i 3. nastavka igre RE je otišo u neki ludi smjer gdje je u drugi plan pao temelj filma a to su zombiji.

  • Serpico

    27.11.2018 - 15:04

    Ni ovo ne miriše na dobro. Iz akcione bljuzge u neki generični moderni hororčić.

  • Kr4t0s

    27.11.2018 - 19:12

    Ne bi se bas previse trebao hvaliti sa filmom The Nun.

  • Dream Breaker

    28.11.2018 - 10:38

    sljedeci RE film kao kamen temeljac ima RE7.
    znaci RE film bez zombija.
    niđe veze s RE fransizom.
    sto sve jos necemo dozivjet, ajoj

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?