HCL.HR

Složite pobjedničke deckove i prijavite se na naš novi Hearthstone turnir

Igor Belan 19.02.2016.   •   2 komentara   •   ESL, HCL


Novi vikend, novi Hearthstone turnir HCL-a. Naš 36. po redu Hearthstone Adria Open igra se sutra na ESL-u i spreman je za vaše prijave.

esl-adria-open-hs1

Sutra, u subotu 20.02. u 13 sati počinje ESL Hearthstone Adria Open #36, sljedeći u nizu naših redovitih vikend turnira u Hearthstoneu. Prijave su otvorene sve do pola sata prije samog početka turnira, a prijaviti se mogu svi zainteresirani igrači iz zemalja Adria regije (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija).

Nakon prijave igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi nastup na kupu. Check-in postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili.

Igrači koji osvoje prva tri mjesta dobivaju ESL premium račune, a svi sudionici skupljaju Go4 bodove s kojima se mogu plasirati u mjesečno finale koje se održava na kraju mjeseca. Kao i prošli mjesec i ovoga puta osam najuspješnijih igrača na kraju 2. mjeseca ulaze u mjesečno finale gdje najboljeg igrača očekuje Logitech gaming gear.

Sva tehnička pitanja možete postaviti ispod u komentarima ove objave ili u našem Hearthstone podforumu.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • samid20

    20.02.2016 - 18:43

    da li se mogu sutra prijaviti izvinite sto kasnim

  • Mojsije

    21.02.2016 - 10:57

    prijave traju do pola sata prije pocetka kupa kada je potrebno napraviti check in da se vidi tko je uistinu prisutan za pocetak kupa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!