HCL.HR

Složite pobjednički deck i prijavite se na naš novi Hearthstone turnir

Igor Belan 15.01.2016.   •   1 komentara


I ove subote pripremili smo za vas online natjecanje u Hearthstoneu – složite tri decka i prijavite se!

hearthstone

U subotu u 13 sati počinje Hearthstone Adria Open #31. Da, ovaj broj na kraju naziva turnira označava da je to naš trideset i prvi takav turnir. Kao i uvijek, prijave su otvorene sve do pola sata prije samog početka turnira za sve igrače iz zemalja ESL Adria regije (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija).

Prijavite se klikomo ovdje.

Nakon prijave igrači moraju odraditi “check-in”, odnosno potvrditi svoj nastup na turniru. Check-in postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili.

Igrači koji osvoje prva tri mjesta dobivaju ESL premium račune, a svi sudionici skupljaju Go4 bodove s kojima se mogu plasirati u mjesečno finale koje se održava na kraju mjeseca. Za razliku od dosadašnjih Monthly Finalsa, ovog puta na kraju 1. mjeseca, najuspješnijeg igrača očekuje Logitech gaming gear.

Situacija na trenutnoj mjesečnoj rang listi je takva da igrači koji se tek sad priključe imaju velike šanse da do kraja mjeseca skupe dovoljno bodova za ulazak u Monthly Final.

Sva tehnička pitanja možete postaviti na ESL Adria IRC kanalu prije početka kupa ili u našem Hearthstone podforumu.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • DULE DL

    16.01.2016 - 13:21

    U tri? Lep broj,ali gde da nadem jos dva. Ovde u Lapcu jos niko nema ps4 . Svi vole dobre srare trice. Je..ga brale

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!