HCL.HR

Službeno: Kurt Russell pridružuje se Čuvarima galaksije

Petra Rukav 18.02.2016.   •   0 komentara


Premda još uvijek nije poznato kojeg će to lika Kurt Russell utjeloviti, Marvel je barem potvrdio da će se isti družiti s ostalim glumcima tijekom snimanja prvog nastavka filma Čuvari galaksije.

guardians-galaxy-vol-2

Prije dvije godine Marvelovu grupu antiheroja povezala je zajednička želja za magičnom kuglom, a to je poznanstvo tijekom borbe za očuvanje galaksije preraslo u pravo prijateljstvo.

Upravo zbog dobre karakterizacije likova, ali i zbog vlastite posebnosti kojom odmiče od tipične adaptacije stripa u filmsku umjetnost, Čuvari galaksije pokupili su odlične kritike te je dogovoreno snimanje nastavka gdje će se šašavom timu pridružiti poznati američki glumac Kurt Russell.

Glasine da će se Russell pridružiti snimanju Čuvari galaksije Vol. 2 počele su kružiti još u dvanaestom mjesecu prošle godine, no sad je to konačno i službeno potvrđeno. Također, priča se da će portretirati oca protagonista Petera Quilla, poznatijeg pod imenom Star Lord, no takvo što Marvel tek treba potvrditi.

Osim njega timu će se priključiti još i Pom Klementieff, Elizabeth Debicki i Chris Sullivan, no kao i u slučaju Russella, uloge koje su im dodijeljene ostaju nepoznate.

Čuvari galaksije Vol. 2 izlazi 05.05. sljedeće godine, a za stvaranje priče i dočaravanje iste pobrinut će se James Gunn.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?