HCL.HR

Službeno je najavljen LEGO DC Super-Villains

Zoran Žalac 30.05.2018.   •   2 komentara


Zlikovci DC univerzuma skockat će se i ujediniti snage kako bi nas nasmijali na PC-u i konzolama ove jeseni. Po prvi puta u LEGO igrama moći ćemo stvoriti svog lika.

Ni ova godina neće proći bez kockaste LEGO akcije. Ove jeseni stiže nam LEGO DC Super-Villains, zloćkasti platformer u kojemu ćemo upravljati s Jokerom, Riddlerom, Groddom i ostatkom lošeg društva DC univerzuma. Developer TT Games obećava da će ovo biti najsmješnija LEGO igra do sada.

Priča će pratiti roster zlikovaca u svijetu bez Lige pravednika, odnosno u svijetu gdje je Supermana i ekipu zamijenio tzv. Sindikat pravde s herojima iz paralelnog univerzuma koji u suštini baš i nisu heroji. Harley Quinn, Scarecrow i ostali negativci moraju otkriti kakve planove ti stranci imaju.

Zanimljivo je da će postava negativaca biti prateća jer će igrač po prvi puta moći stvoriti vlastitog lika s kojim će igrati. Naravno, tradicionalni co-op mod iz LEGO igara i ovdje će se moći koristiti.

Igra je najavljena u verzijama za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch, a u prodaju će 16. 10. ove godine.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • funky0308

    31.05.2018 - 18:03

    Odlicno, Incredibles izlazi u seetom mj ako se ne varam ali ovo ce biti odlicno. Jos ako se nasim likovima budu mogle dodavati i moci, a sigurno hoce, biti ce ovo odlicno.

  • RATKO Skaljac

    01.06.2018 - 11:29

    odlična godina za lego igre Incrediables 2 i Dc super villians

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?