HCL.HR

Oznaka: DC univerzum

Joker nam se krevelji u traileru za petu epizodu Batman: The Enemy Within igre

Petra Rukav 15.03.2018.

Posljednja epizoda Batman: The Enemy Within naslova stiže 27. 03., a natjerat će nas da biramo između dvije verzije Jokera: prijatelja s poremećenim pristupom pravdi ili zakletog neprijatelja koji neće prezati ni pred čime da bi uživao u vašoj patnji.

RecenzijaJustice League

Zoran Žalac 17.11.2017.

Je li Warner Bros. napokon donio pravdu stripovskim junacima DC univerzuma ili oni još uvijek igraju u nižoj ligi?

Injustice 2 potvrđen za PC, isprobati ga možete već sutra

Petra Rukav 24.10.2017.

DC likovi ponovno će se sastati u Injustice 2, no ovoga puta maknut će se od konzolaških verzija i protiv nepravde borit će se na PC-u.

RecenzijaInjustice 2

Žarko Ćurić 06.06.2017.

NetherRealm je svoju Mortal Kombat formulu nadopunio sustavom napredovanja kroz opremu te sve zapakirao u nastavak makljaže između popularnih likova DC univerzuma.

RecenzijaWonder Woman

Zoran Žalac 02.06.2017.

Tko je zapravo žena koja je spasila Batmana i Supermana? Nećemo vam reći u recenziji, ali zato otkrivamo zašto biste trebali pogledati Wonder Woman.

Redatelj Justice League filma napustio projekt, preuzima ga scenarist Avengera

Zoran Žalac 23.05.2017.

Redatelj filma Batman v Superman prepustio je režisersku palicu nadolazećeg Justice Leaguea scenaristu Avengers filmova nakon smrtnog slučaja u obitelji.

HCL VideoZaigrali smo Injustice 2, Batman i Superman borili se do posljednje šake

Igor Belan 22.05.2017.

Iako Injustice 2 sadrži hrpu drugih likova iz DC Comics univerzuma, Batman i Superman glavne su zvijezde, a upravo njih dvojicu natjerali smo da se potuku u našem prvom pogledu na igru.

Joker baca neke ubitačne šale u Injustice 2

Zoran Žalac 29.04.2017.

Kakva bi to bila igra o DC herojima bez vječito nasmijanog Jokera? Odgovor je – prava sprdačina od igre. Srećom, Injustice 2 neće biti prava sprdačina od igre.

Dodatni kostimi u Injustice 2 neće služiti samo za uljepšavanje likova

Zoran Žalac 12.04.2017.

Sustav opremanja boraca u Injustice 2 bit će mehanika koja će distancirati tu igru od konkurencije ostalih tabačina. Pogledajte kako ćemo nadograđivati kostime Supermana, Batmana i ostalih.

Zločesta ekipa u Injustice 2 ima opake planove

Zoran Žalac 10.04.2017.

Članovi Justice lige ugroženi su nakon vrlo elokventnog i vrlo glasnog govora gorile Grodda, a Injustice 2 još jednom pokazuje da ima dovoljno materijala za totalno filmsku prezentaciju svoje priče.

Injustice 2 dat će vam kristale u zamjenu za stvarni novac

Zoran Žalac 17.03.2017.

Sustav mikrotransakcija u nadolazećoj tabačini Injustice 2 koristit će se za kozmetičke predmete i brže napredovanje u igri, ali ne bi trebao biti forsiran na igrača.

Nitko ne može pobijediti sam u Injustice 2

Zoran Žalac 09.03.2017.

Batman nije sklon surađivanju s drugim borcima u Injustice 2, ali Superman je ljut i čitav svijet je u opasnosti ako čovjek-šišmiš ne poradi na svojim međuljudskim vještinama.

Batman kaže da je svaki zločinac heroj u svojoj priči

Zoran Žalac 23.02.2017.

Sudeći po napetom traileru za priču u Injustice 2, sukob Batmana i Supermana u toj bi igri mogao bi biti još žešći nego onaj na kino platnu.

Injustice 2 otkrio četiri nove opake cure

Zoran Žalac 14.02.2017.

Cure stižu u Injustice 2! Među novim potvrđenim likovima nalaze se Catwoman, Poison Ivy, Cheetah i Black Canary. Pogledajte za što je ta ženska ekipa sposobna.