HCL.HR

Oznaka: DC univerzum

Henry Cavill ipak neće ponovno glumiti Supermana

Lovro Maroševac 15.12.2022.

Nakon što je u 10. mjesecu objavio kako se vraća ulozi koja ga je proslavila, Henry Cavill objavio je kako se to ipak neće dogoditi nakon sastanka s novim čelnim ljudima DC Studiosa.

Suicide Squad donijet će nam zadnji nastup pokojnog Kevina Conroya, u ulozi Batmana koji ubija

Zoran Žalac 09.12.2022.

Akcijska igra Suicide Squad: Kill the Justice League dobila je datum izlaska te je potvrdila da ćemo se u njoj morati sukobiti s Batmanom, kojega je prije smrti odglumio glumac Kevin Conroy.

Wonder Woman 3 navodno se neće dogoditi, nova će avantura biti samo u obliku igre

Zoran Žalac 08.12.2022.

Navodno je došlo do velike promjene planova za budućnost filmova DC univerzuma pod novim vodstvom DC Studiosa. Wonder Woman je jedan od otpisanih serijala.

RecenzijaGotham Knights

Dominik Vadas 31.10.2022.

Gotham Knights imao je hvalevrijednu ideju o Batman igri u kojoj bi glavnu ulogu imali njegovi učenici. Nažalost, Gotham Knights razočarao nas je na gotovo svim razinama, toliko da igra lako može postati konkurent za razočarenje godine.

Henry Cavill potvrdio – vraća se ulozi Supermana!

Lovro Maroševac 24.10.2022.

Glumac je na svojem Instagram profilu u kratkom videu potvrdio ono što su brojni fanovi DC-ja i Supermana željno iščekivali – njegov povratak u ulozi koja mu je donijela svjetsku slavu.

Batman je umro kad je vidio PC zahtjeve za Gotham Knights

Zoran Žalac 19.10.2022.

Objavljeni su minimalni i preporučeni hardverski zahtjevi za PC verziju Gotham Knightsa. Igra pod minimalno traži procesor sa šest jezgri.

Batman umire u 30 fps-a na konzolama, igrači su ljuti na Gotham Knights

Zoran Žalac 15.10.2022.

Developeri su potvrdili kako Gotham Knights neće imati mogućnost izvedbe u 60 sličica po sekundi na konzolama, što je izazvalo negodovanje igrača.

Gotham Knights u zadnjem videu ima objašnjenje zašto su ulice Gothama prazne

Zoran Žalac 07.10.2022.

Objavljen je zadnji video prije izlaska Gotham Knightsa, s nekim dodatnim uvidima u priču koja čeka četvero junaka u borbi protiv Court of Owlsa.

Gotham Knights morat će se odigrati više puta da bi se vidjelo cijelu priču

Zoran Žalac 26.09.2022.

Svaki od četiriju likova u Gotham Knightsu imat će svoju varijaciju na događaje u igri pa developeri kažu da će se igra morati odigrati četiri puta da vidite sve što nudi.

Batman: Arkham Asylum – IT’S DA BAT!

Zoran Žalac 25.08.2022.

Na današnji da prije točno 13 godina pojavila se igra Batman: Arkham Asylum – jedna od najboljih avantura s legendarnim likom iz DC univerzuma.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?