HCL.HR

Bogovi se opet tuku – najavljen je Smite 2

Zoran Žalac 12.01.2024.   •   1 komentara


Popularna MOBA Smite dobit će svog nasljednika s poboljšanom grafikom i novim strateškim zapletima.

Ne znam je li itko od 40 milijuna igrača koji su zaigrali originalni Smite tražio nastavak te igre, ali ćemo ga dobiti.

Razvojni tim Titan Forge Games najavio je Smite 2, nastavak božanskih bitaka u MOBA formatu koji će se ovoga puta temeljiti na svjetlucavom Unreal Engineu 5. Čeka nas prirodnije kretanje likova, čitljivija borba, rafinirana kamera iz trećeg lica te neke temeljne promjene u gameplayu. Rečeno je tako da će sada svi likovi, tj. sva božanstva moći koristiti Strenght ili Intelligence predmete. Bivši Relicsi postaju predmeti i sada će svaki predmet imati aktivnu vještinu.

Smite 2 vodit će se principom da želi poštovati vrijeme i trud koji su igrači uložili u prethodnu igru. Zato će svi Gemovi biti preneseni iz prošle igre u novu, ali će se ondje moći iskoristiti tako što će doprinijeti do 50% iznosa kupovine skinova, battle passa i sl. U Smite 1 pojavit će se Divine Legacy sustav koji će ovisno o postignućima u igri otključavati Unreal 5 verzije skinova za nastavak.

Dobra je vijest kako ovaj nastavak neće zamijeniti Smite 1. Ta će igra i dalje postojati jednom kad Smite 2 dođe na PC, Xbox Series i PlayStation 5. Što se nastavka tiče, potvrđeno je kako će imati puni cross-play i cross-progresion sustav tako da će čuvati napredak u igri neovisno na kojoj platformi igrate.

Komentari (1)

  • f_152

    13.01.2024 - 13:10

    Ako se nadje vremena, probacemo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?