HCL.HR

Snimat će se film Borderlands, poznat je i redatelj

Zoran Žalac 20.02.2020.   •   3 komentara   •   Filmovi i serije


Čini se kako je preuranjena najava otkrila da će Borderlands dobiti svoje filmsko izdanje te da će ga režirati Eli Roth.

Još se prošle godine pričalo o filmskoj verziji Borderlandsa, no to je nekako palo u drugi plan nakon što je najavljen dugo iščekivani treći dio igre. Sad kad se isti proslavio, dolazi red na filmsku adaptaciju, a o njoj bi se trebalo pričati 27. 2. na sajmu PAX East.

Tako je barem najavio predsjednik Gearbox Softwarea, Randy Pitchford, otkrivši pritom da će redatelj filma biti Eli Roth. Čini se kako je ta najava nesporazumom došla prije nego je bila spremna pa je Pitchford u međuvremenu obrisao tweet, ali internet sve pamti.

Roth je većini poznatiji kao glumac negoli kao redatelj, prvenstveno zbog uloga u filmovima Quentina Tarantina, kao što su Inglorious Basterds i Death Proof. Međutim, Roth je režirao niz filmova horor žanra, uključujući Hostel serijal i Cabin Fever. Nasilje nije strano u njegovim filmovima zbog čega je vjerojatno dobar odabir za adaptaciju Borderlandsa. Osim ako se ne slažete s nekim njegovim životnim stavovima.

Prema onome što je prošle godine prenio portal Full Circle, Borderlands film pratit će lik sirene Lilith u misiji spašavanja Tiny Tine s planeta Pandore. Tiny Tina je u scenariju filma ujedno i ključ za otvaranje trezora, zbog čega je i meta tvrtke Atlas.

Komentari (3)

  • Apocalypse4987

    20.02.2020 - 13:04

    Odlično, baš me zanima koja će crnkinja glumit Lilith

  • tryon

    20.02.2020 - 13:46

    vrlo vjerojatno još jedno smeće. bl mi je više za neki animirani

  • HorvaG

    28.02.2020 - 20:42

    Nikad neznas dok ne vidis, mada nemam velika ocekivanja iako Sam fan igrice

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?