HCL.HR

Oznaka: Borderlands serijal

RecenzijaNew Tales from the Borderlands

Iva Osrečak 02.11.2022.

Svojevrsni nastavak narativne avanture iz 2014. godine, New Tales from the Borderlands igrače vodi na Prometheu u srce invazije dviju korporacija te nudi pogled iz svježe perspektive triju do sada nepoznatih likova.

Pogledajte kako izgleda New Tales from the Borderlands u 18 minuta gameplaya

Zoran Žalac 03.09.2022.

Gearbox je demonstrirao kako će se igrati nadolazeća avantura New Tales from the Borderlands. Gameplay će većim dijelom biti klasičan za narativne avanture, no uvode se i neke mini-igre.

New Tales From the Borderlands dobio prvi trailer

Josip Klanfar 24.08.2022.

Dobili smo trailer za nadolazeću novu igru iz serijala Tales From the Borderlands koja se doslovno naziva New Tales From the Borderlands. Evo što možete očekivati od prednarudžbe i koja izdanja imaju u ponudi.

New Tales From the Borderlands ima datum izlaska i prve detalje

Zoran Žalac 17.08.2022.

Pojavili su se prvi detalji za novu igru iz serijala Tales From the Borderlands, koja se doslovno zove New Tales From the Borderlands.

Borderlands 3 dijeli se besplatno

Zoran Žalac 19.05.2022.

PC igrači na Epic Games Storeu trenutno mogu nabaviti besplatni primjerak pucačine Borderlands 3, a idućeg tjedna stiže još jedan “misteriozni poklon”.

RecenzijaTiny Tina’s Wonderlands

Iva Osrečak 22.04.2022.

Fenomenalan spoj metaka, magije, oružja i sveopćeg kaosa katapultirat će vas na nezaboravno putovanje po čudnovatoj zemlji mašte Tiny Tine.

U razvoju je nova Tales From the Borderlands igra, stiže 2022.

Zoran Žalac 22.04.2022.

Studio Gearbox najavio je da će kasnije ove godine lansirati novu narativnu avanturu iz svijeta Borderlandsa. Službeno otkrivanje igre slijedi ovoga ljeta.

Poznati su PC zahtjevi za Tiny Tina’s Wonderlands

Dominik Vadas 16.03.2022.

Tiny Tina’s Wonderlands stiže na naša računala 25. 3 i čini nam se kako neće biti problema s njezinim pokretanjem. Provjerite kakvi su hardverski zahtjevi PC verzije.

Pogledajte kako će izgledati akcija u Tiny Tina’s Wonderlands

Stjepan Fikter 01.03.2022.

Krajem mjeseca igramo Tiny Tina’s Wonderlands, a sada možemo u 20 minuta vidjeti kako će izgledati istraživanje mape i akcija koja slijedi nakon toga.

Besplatno se dijeli Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure

Zoran Žalac 10.11.2021.

Epic Games i Gearbox ponovno su se udružili pa časte PC igrače besplatnim primjerkom igre Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep, koji više nije DLC za Borderlands 2.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?