HCL.HR

Sniper Elite V2 dolazi na Wii U

Renato Pedišić 05.02.2013.   •   1 komentara


Sniper Elite V2 je najavljen za Wii U, a Rebellion Developments obećava nove kontrole i jedinstvenu interaktivnost moguću jedino kroz uporabu Wii U GamePada.

Sniper Elite V2 dolazi na Wii U u 2013. godini, a njegove glavne osobine bit će “potpuno nove kontrole i razina interaktivnosti moguća jedino s Wii U GamePad touch screenom” te, naravno, ubijanje nacista uz detaljan prikaz njihovih unutrašnjih organa.

Što se tiče te jedinstvene interaktivnosti Wii U GamePada, 505 Games kaže da ćemo moći tagirati neprijatelje i zamke, pratiti lokacije i aktivnosti neprijatelja pa čak i pratiti radius eksplozije postavljenih eksploziva – sve to samo gledajući na ekran Wii U GamePada.

Sniper Elite Wii U

Jason Kingsley, CEO Rebellion Developmentsa, za VG24/7 je izjavio: “Sniper Elite je ona vrsta igre za odrasle koja je savršena za različite mehanike Wii U-a. Bio je veliki izazov naštimati stvari, ali zahvaljujući našem timu i fantastičnoj potpori naših partnera iz 505 Gamesa, vjerujemo da smo donijeli jedinstveni gameplay na sasvim novu platformu.”

Točan datum izlaska još nije poznat, ali očekuje se da će izaći negdje u proljeće. Ako prvi put čujete za igru, za vas već imamo spremnu detaljnu recenziju PC verzije koja će vam zapravo reći sve što o Sniper Eliteu V2 trebate znati. Bez tih Wii U specifičnosti, naravno.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?