HCL.HR

Sony najavio novu prezentaciju igara, ravno u ponoć

Zoran Žalac 27.05.2022.   •   7 komentara   •   Industrija videoigara


Sony je najavio novu polusatnu prezentaciju nadolazećih igara za PlayStation 5, ali i PlayStation VR2. Ovoga puta morat ćemo ju čekati do ponoći.

PlayStation neće biti dio nepostojećeg E3 showa, ali će idućeg mjeseca imati manju prezentaciju novih igara. Najavljeno je kako će se sljedeća emisija State of Play emitirati 3. 6. u noći s četvrtka na petak. Morat ćemo čekati ponoć da bismo vidjeli 30 minuta novih igara. 

Što će biti prikazano? Iz Sonyja nisu otkrivali imena igara, ali čini se da će fokus biti na igrama u partnerskoj produkciji. Drugim riječima, vjerojatno ništa od God of Wara ili The Last of Us Remake, ako ste se tome nadali, ali možda zato vidimo Final Fantasy 16 ili Avatar: Frontiers of Pandora. Osim nekih “uzbudljivih” igara ostalih izdavača, bit će nam ovo prvi uvid u nekoliko igara koje su u razvoju za PlayStation VR2.

Dakle, Sony će prvi “otvoriti” sezonu novosti u šestom mjesecu. Nakon State of Playa potom nam slijedi Summer Game Fest, a onda Xbox+Bethesda konferencija, kao i PC Gaming Show.

Komentari (7)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?