HCL.HR

Sony otkrio vrijeme održavanja Paris Games Week PlayStation konferencije

Stjepan Fikter 19.08.2015.   •   2 komentara


Do kraja godine Sony će imati dva PlayStation događaja od kojih je prvi na redu konferencija u Parizu koja se održava 27. listopada, a zatim slijedi PlayStation Experience u prosincu.

Po prvi puta nakon nekoliko godina Sony nije održao Gamescom konferenciju iako su bili prisutni na sajmu s prezentacijom igara. Ove godine odlučeno je da medijska pozornica bude prebačena u glavni grad Francuske, a sada je stiglo i točno vrijeme održavanja Paris Games Week PlayStation konferencije – 27. listopada s početkom u 18 sati.

Ova konferencija bit će prvo veće izlaganje PlayStation platforme nakon E3 sajma i može se pretpostaviti da ćemo uz već poznate naslove, svjedočiti i nekim novima. Ne bi nas začudilo da upravo u Parizu dobijemo nove informacije o Wildu koji je bio najavljen prošle godine na Gamescomu, a kojega razvija upravo francuski ogranak Ubisofta. Kako trenutačno nema previše informacija, možemo samo nagađati što bi nas moglo dočekati, ali to ćemo prepustiti vama u komentarima da kažete što bi ste voljeli vidjeti.

Sony je također krajem prošlog tjedna potvrdio i održavanje drugog PlayStation Experience događaja koji će održati u San Franciscu 5. i 6. prosinca na kojem bi također trebali vidjeti najavu novih naslova. U sklopu ovog događaja održat će se i Capcom Cup, službena Street Fighter eSports liga gdje će se 32 igrača iz cijelog svijeta natjecati za Street Fighter World Champion titulu i nagradni fond od 250,000 dolara.

Komentari (2)

  • Gamingground

    19.08.2015 - 12:44

    Mozda pokazu i nasljednika PS VITE (al nece) :/

  • Beetlejuice

    19.08.2015 - 14:21

    Potajno se nadam da će tada biti više (zanimljivih) riječi o Project Morpheus-u..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?