HCL.HR

Sony je u pohodu na talente za skori početak snimanja Venom nastavka

Hrvoje Smoljić 28.07.2019.   •   3 komentara   •   Filmovi i serije


Venom je imao izuzetno uspješan pohod na kino blagajnama pa Sony već razgovara s potencijalnim redateljima oko snimanja nastavka.

Prošlogodišnji film o anti-heroju s najljepšim zubalom možda nije dio Marvelovog filmskog univerzuma, ali je vrlo zabavan. Venom je završio svoj pohod po kino blagajnama s zaradom od čak 855 milijuna dolara pa ne čudi kako Sony vrlo brzo želi izbaciti nastavak.

Naravno, jedna od bitnih karika u tom lancu je izbor redatelja. Ruben Fleischer, koji je režirao prvi film, neće biti involviran u snimanju nastavka pa Sony polako razgovara s drugim talentima u filmskoj industriji. Jedna od osoba s kojom su porazgovarali na temu Venoma 2 je i popularni Andy Serkis koji se bacio u redateljske vode. Dotični je inače najpoznatiji po svojim motion-capture angažmanima na filmovima poput Gospodar Prstenova i Planet Majmuna.

Nije poznato je li taj dio njegovog životopisa bio presudan za ovaj razgovor i što to znači za nastavak. S obzirom da im je prvi Venom donio značajnu zaradu, Sony je vrlo oprezan i vodi intenzivne razgovore s brojnim imenima u nadi da će nastavak biti još veći hit.

Snimanje bi trebalo započeti već u 11. mjesecu ove godine, a film izlazi 02.10.2020. godine

Komentari (3)

  • SanKa

    29.07.2019 - 09:33

    neka nadju bolje scenariste i redatelja..film je bio ok, dobra dinamika venoma i hardya, ali priča je bila očaj. šuplje u pm

    • IQ118

      @SanKa, 29.07.2019 - 12:31

      Da. Jako loša priča ali je Marvel pa eto love

  • Dragan[MKD]

    29.07.2019 - 17:41

    Sasvim ocekivano, svih Sonyjevi filmove zaradu oko 800 milja.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?