HCL.HR

Speaking Simulator dobio je datum izlaska, pričanje izgleda teško

Zoran Žalac 09.01.2020.   •   2 komentara


Već je i sami početak 2020. godine totalna ludnica – stiže nam, pazite sad, simulator govorenja u ulozi robota.

Među čudnim simulatorima u 2020. godini definitivno se ističe Speaking Simulator, australski indie biser u kojemu će se gameplay svoditi na pomicanje usta, jezika i dijelova lica kako bismo u ulozi robota ostvarili što koherentniji govor. Najavljeno je kako ta igra stiže 30. 1. za PC (Steam) i Nintendo Switch, na veliku radost i veselje našeg glavnog urednika.

U Speaking Simulatoru dočekat će nas ukupno 10 različitih scenarija među kojima su intervju za posao, zavođenje na spoju, držanje predsjedničkog govora, pregled kod doktora i drugi. Igrači će zasebno kontrolirati usta, svog robota, a zasebno jezik.

Cilj je prevariti glupe ljude, odnosno sakriti činjenicu da je lik robot. To se može učiniti pravilnim izgovaranjem riječi, a suprotno podiže sumnju sugovornika te u konačnici može završiti eksplodiranjem samog robota.

Također će se pomoću facijalne gestikulacije morati pružati odgovarajuće reakcije u razgovoru, pa ako sugovornik priča tragičnu priču, svom ćete robotu morati srediti lice tako da izgleda rastuženo. Zvuči kao pravi izazov i osobno jedva čekam vidjeti kako će se Igor namučiti s tom zadaćom.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Nether

    09.01.2020 - 11:02

    Ovo izgleda….fora!!!

  • Dorijan.M

    09.01.2020 - 22:34

    Hahahah definitivno ovo zelim vidjeti na HCL yt kanalu kad izađe ?? Epic!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?