HCL.HR

Spider-Man: No Way Home srušio rekord Avengers: Endgamea

Lovro Maroševac 27.08.2021.   •   3 komentara   •   Filmovi i serije


Treći Spider-Man film iz MCU svijeta preuzeo je prvo mjesto od Avengers: Endgamea po broju gledanosti trailera u prva 24 sata njegovog predstavljanja.

Sasvim je bilo jasno kako će za prvim trailerom za Spider-Man: No Way Home poludjeti čitava branša obožavatelja. Ponajviše jer se tijekom posljednjih mjeseci šuškalo o povratku nekih starih negativaca i bivših Spider-Mana pa su svi to željeli otkriti. Ovakav hype urodio je plodom jer je prva službena najava za Spider-Man: No Way Home srušila rekord koji je držao Avengers: Endgame.

Prvi službeni video za Avengers: Endgame je u prva 24 sata bio pogledan 289 milijuna puta. Treći solo film Toma Hollanda u ulozi Spider-Mana to je premašio brojkom od 355 milijuna pogleda. Usporedbe radi, prijašnji film Far From Home je u prva 24 sata ostvario 135 milijuna pregleda. Naravno, u sve te preglede uključeni su oni na svim društvenim mrežama, ne samo YouTubeu.

Odlična je to brojka ako uzmemo u obzir da je trailer procurio cijeli jedan dan prije službenog predstavljanja. Što se tiče samih interakcija, i ovdje pobjedu odnosi No Way Home. U prva 24 sata treći MCU-ov Spider-Man film bio je spomenut 4,5 milijuna puta na globalnoj razini kroz društvene mreže.

U prvoj službenoj najavi filma mogli smo vidjeti kako se Peter Parker nosi s time što cijeli svijet sada zna da je on Spider-Man. U želji da ljudi zaborave tu činjenicu, Peter odlazi Doctoru Strangeu i moli ga za pomoć. Tijekom Strangeovog magičnog procesa, nešto se dogodi što razbije multiverzum i u MCU stignu poznati negativci iz prijašnjih Spider-Man filmova. Drugi trailer trebao bi stići otprilike za dva mjeseca, a već tada bismo mogli vidjeti hoće li u filmu biti i nekadašnji glumci koji su glumili Spider-Mane.

Komentari (3)

  • A vi kakote

    27.08.2021 - 12:52

    Poslije trojke nijedan mi nije sjeo. Previse su kid friendly.

    • blacklist0907

      @A vi kakote, 28.08.2021 - 12:53

      Pa to i je za djecu vise

  • Darac83

    27.08.2021 - 16:24

    Nakon korone i zatvorenih kina moš izbacit i boju kako se suši i imat ćeš gledanost… 😂 Daleko od toga da je ovo takav slučaj, samo kažem. 🤓

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?