HCL.HR

Splinter Cell: Blacklist pokazao ubojite sposobnosti

ToxarE 16.04.2013.   •   4 komentara


Dok broj trailera za Splinter Cell: Blacklist postaje dvoznamenkast, Ubisoft nas podsjeća kakvim ubojitim vještinama raspolaže protagonist Sam Fisher.

Čini se kako će Splinter Cell: Blacklist poći putem brojnih drugih Ubisoftovih naslova koji su prije izlaska, a onda i nakon njega, dobili na desetke foršpana i video materijala, prikazujući tako dobar dio onoga što ne bismo željeli vidjeti prije nego zaigramo igru. No što je tu je, dužnost nam je da popratimo nove trailere, a ovaj kojega danas donosimo pokazuje nam ubojite sposobnosti Sama Fishera.

Sposobnosti su to s kojima smo svi manje-više upoznati, ali zanimljivo je vidjeti kako Samovo djelovanje „iz sjene“ izgleda u novom izdanju Splinter Cella. I također je zanimljivo čuti kako Ubisoft sugerira povratak izvornom SC gameplayu dvosmislenom rečenicom „We are going to take it all back“. Bilo kako bilo, Splinter Cell: Blacklist u prodaji će se naći 23. kolovoza u verzijama za PC, X360, PS3 te Wii U.

Komentari (4)

  • goldfinger

    16.04.2013 - 12:21

    Dobro izgleda,ali mi se čini da će,do izlaska igre,pokazati kroz trailere gotovo sve….

  • JohnDoe

    16.04.2013 - 13:09

    Zato ja vise niti ne gledam trailere, odnosno pogledam prvi i vec znam hoce li mi igra biti dobra ili ne. Ovo je vec pretjerivanje i previse spoilera.

  • Mr.black

    16.04.2013 - 13:44

    nisam nikad igrao ovu igru al bio mogao probati ovaj novi 🙂

  • Adam Jensen

    17.04.2013 - 12:54

    Prema dosada viđenome Blacklist mi izgleda savršeno. Jedina stvar koju bi mogli uprskat je protivnički AI, u jednom gameplay traileru su mi protivnici izgledali ćoravi i glupi ali nadam se da će to popravit do izlaska finalne verzije.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?